Καλομοίρα - Μαριέττα Χρουσαλά: Με τους άντρες και τα παιδιά τους στη θάλασσα - Τα πειράγματα με τον Πατίτσα και οι βουτιές του Μπούσαλη

Δείτε... πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλομοίρα - Μαριέττα Χρουσαλά: Με τους άντρες και τα παιδιά τους στη θάλασσα - Τα πειράγματα με τον Πατίτσα και οι βουτιές του Μπούσαλη

Η Καλομοίρα με την Μαριέττα Χρουσαλά είναι πολύ καλές φίλες και φέτος περνάνε μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο μαζί με τις οικογένειες τους. Το νησί των ανέμων είναι το αγαπημένο της πρώην παρουσιάστριας και φέτος αποφάσισαν να μείνουν εκεί αρκετές ημέρες ώστε να διασκεδάσουν και τα παιδιά τους στη θάλασσα.

Αφού πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν σε κοσμική παραλία του νησιού τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους (δείτε φωτογραφίες), αυτή την φορά επέλεξαν μια πιο ήσυχη παραλία όπου ακούμπησαν τα πράγματα τους στην άμμο και έκαναν πολλές βουτιές στα πεντακάθαρα νερά.

Οι φωτογραφίες Καλομοίρα - Χρουσαλά με τις οικογένειες τους στην Μύκονο

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε μερικές από τις πιο διασκεδαστικές τους στιγμές στη θάλασσα. Η Καλομοίρα με γαλάζιο μπικίνι και η Μαριέττα με ροζ σαν... άλλες Πριγκιποπούλα και χωριατοπούλα, μαγνήτισαν για ακόμα μια φορά τα βλέμματα.

Από την άλλη τα παιδιά τους έπαιζαν, ενώ τη βουτιά τους έκαναν και οι άνδρες τους Λέων Πατίτσας και Γιώργος Μπούσαλης. Μάλιστα, ο πρώτος φόρεσε μάσκα και αναπνευστήρα και απόλαυσε τον βυθό, μάλιστα, τον ακολούθησε και η σύζυγός του.

Καλομοίρα Σαράντη

Μαριέττα Χρουσαλά

Καλομοίρα Σαράντη γιος

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

Γιώργος Μπούσαλης Καλομοίρα γιος

Να σημειώσουμε πως Λέων Πατίτσας είναι γιος του εφοπλιστή Σπυρίδωνα Πατίτσα και της Μαριγώς Λαιμού-Πατίτσα, η οποία ήταν κόρη του καπετάνιου Λέοντα Σ. Λαιμού. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Φιλήμωνα. Φοίτησε στην Σχολή Μωραΐτη, ένα ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα. Σπούδασε μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Ταφτς της Βοστώνης. Επίσης απέκτησε Μάστερ Επιστημών από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασσαχουσέτης. Ο Πατίτσας ίδρυσε τη ναυτιλιακή εταιρεία Atlas Maritime το 2004. Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για μία θητεία. Την Μύκονο συχνά με την Μαριέττα Χρουσαλά επισκέπτονται και με το γιοτ τους.