Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης - «Κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς»

Η τρυφερή ανακοίνωση και οι φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Κουρτίδου (δεξιά)
Instagram / Σοφία Κουρτίδου (δεξιά)

Ημέρα ευτυχίας είναι η σημερινή, Πέμπτη 8 Αυγούστου, για την Σοφία Κουρτίδου και τον Γιάννη Σεβδικαλή, καθώς, όπως ανακοίνωσαν με μία ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισαν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Πριν από λίγους μήνες, εκείνος της είχε κάνει πρόταση γάμου σε ένα από τα live του Just The 2 of Us με την ίδια, αλλά και όλους όσους βρίσκονταν εκεί να μην μπορούν να κρύψουν την συγκίνησή τους (δείτε εδώ το βίντεο), όμως πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για τον θρησκευτικό τους γάμο θέλησαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους και με έναν ακόμη τρόπο.

Η ανακοίνωση της Σοφίας Κουρτίδου και του Γιάννη Σεβδικαλή για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν

«08/08! Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα... και επίσημα πλέον! Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες! Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον.

Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά. Γιατί έτσι είναι η αγάπη , απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ & εσύ!», έγραψαν χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: Το ατύχημα με το τρένο και ο διπλός ακρωτηριασμός - Το παρελθόν του συζύγου της Σοφίας Κουρτίδου


Για τον θρησκευτικό τους γάμο η τραγουδίστρια είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Παντρευόμαστε σύντομα, αλλά όχι και πάρα πολύ σύντομα, μην ραφτείτε ακόμη δηλαδή. Είμαστε πάρα πολύ αυθόρμητοι, όπως έγινε και στο show, που δεν το είχαμε σχεδιάσει o Γιάννης αυθόρμητα έπραξε. Έχουμε τους Ολυμπιακούς οπότε δεν γινόταν να γίνει τώρα. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Θα πάει την επόμενη σεζόν».