Παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας παίκτης του Παναθηναϊκού - Τα παιδιά του ντύθηκαν παρανυφάκια

Το εντυπωσιακό στράπλες νυφικό με τα στρας από πάνω μέχρι κάτω

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας παίκτης του Παναθηναϊκού - Τα παιδιά του ντύθηκαν παρανυφάκια

Πριν από λίγες ημέρες πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως παντρεύεται δείχνοντας σε όλους το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της (δείτε εδώ ποια είναι) και ενώ όλα τα φώτα είχαν στραφεί πάνω της, ο γάμος ενός παίκτη του Παναθηναϊκού ήρθε να κλέψει την προσοχή! Τα ευχάριστα έγιναν γνωστά μέσα από μία ανάρτηση του ίδιου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για τον Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος παίζει στην ομάδα μπάσκετ, η οποία την σεζόν που πέρασε κατάφερε να κατακτήσει τον έβδομο αστέρι στην Ευρωλίγκα, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας και οι πρώτες τους φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο γάμος του παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζέριαν Γκραντ

Η πλέον σύζυγός του, Έμιλυ, είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό στράπλες νυφικό, γεμάτο στρας, ενώ ο αθλητής φορούσε ένα κοστούμι με λευκό πουκάμισο και σακάκι με μαύρες λεπτομέρειες που ταίριαζαν απόλυτα με το καλοραμμένο παντελόνι του. Δίπλα τους ως παράνυφους είχαν πρόσωπα της οικογένειάς τους και φίλους τους, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα τρία παιδιά του ζευγαριού που ήταν "παρανυφάκια" με τους ελληνικούς όρους.

Δείτε επίσης: Αρραβωνιάστηκε γνωστή ηθοποιός, χωρισμένη με ένα παιδί - Η φωτογραφία με το μονόπετρο και η συγκινητική ανακοίνωση


Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα αδέρφια του μπασκετμπολίστα, τα οποία τον καμάρωσαν στην πιο όμορφη και συγκινητική στιγμή του, έχουν αφήσει το καθένα το στίγμα του στο μπάσκετ, αφού ο Τζέραμι παίζει στους Μπλέιζερς, ο Τζεράι έχει περάσει από ΑΕΚ και Προμηθέα Πάτρας, ενώ και ο πατέρας του, Χάρβεϊ, είναι παλαίμαχος NBAer. Ακόμη και ο θείος του, υπήρξε πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς, Χόρας Γκραντ.