Ήταν σύντροφος του Σεργιανόπουλου στους "Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη" - Πως είναι σήμερα η τηλεοπτική Μελίτα Μιχαήλ

Δείτε φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήταν σύντροφος του Σεργιανόπουλου στους

Η Μελίτα Μιχαήλ στην σειρά Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη που έπαιζε στον ΑΝΤ1 από τις 28 Οκτωβρίου του 2002 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου του 2004, ήταν Σαμιώτισσα κρατούμενη των φυλακών και βαρυποινίτισσα. Φυλακίστηκε για τον φόνο ενός φαντάρου, επειδή προκάλεσε το θάνατο της αδερφής της την οποία ξυλοκόπησε, όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος από αυτόν και δεν επρόκειτο να κάνει έκτρωση.

Μέσα στις φυλακές έγινε το κορίτσια του Νίκου Σεργιανόπουλου (Παυλάτος). Μπορεί αρχικά να τον μισούσε καθώς στην πρώτη τη απόπειρα να αποδράσει, κατέληξε σε αποτυχία εξαιτίας του, και στην συνέχεια να συμμετείχε στα σχέδια εκδίωξης του από τις φυλακές, ωστόσο αργότερα τον ερωτεύτηκε.

Την Μελίτα υποδύθηκε η Φαίη Κοκκινοπούλου. Η ηθοποιός το 1988 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, ενώ το 1989 πρωτοεμφανίστηκε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης με το έργο Πειρασμός του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Εκτός της εν λόγω σειράς, έχει συμμετάσχει σε αυτοτελή επεισόδια της αστυνομικής σειράς Τμήμα Ηθών, Αξιότιμοι κύριοι και Βαρβαρότητες, μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, διατηρούσε σχέση με τον ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο για 25 χρόνια, με τον οποίο το 1999 απέκτησαν έναν γιο, τον Σπύρο Καφετζόπουλο. Σήμερα μπορεί να χώρισαν ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, τους είδαμε μαζί σε μια σπάνια φωτογραφία της, όταν βρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας του γιου τους και τον καμάρωσαν σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή της ζωής του πριν από 2 χρόνια.

Δείτε επίσης: Πως είναι σήμερα η "εξαφανισμένη" Γαλλίδα "Ζουζού Ντε Λα Μερ" από τη σειρά Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη;

Πως είναι σήμερα η Φαίη Κοκκινοπούλου

Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2009 στην σειρά του ALPHA, Ατρόμητοι.