Θρήνος για γνωστή ηθοποιό - Πέθανε στο νοσοκομείο και η οικογένειά της το ανακοίνωσε στο Instagram της

Δύσκολες ώρες...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θρήνος για γνωστή ηθοποιό - Πέθανε στο νοσοκομείο και η οικογένειά της το ανακοίνωσε στο Instagram της

Θρήνος σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό χώρο την Τρίτη 6 Αυγούστου όταν η οικογένεια πολύ αγαπημένης ηθοποιού ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο λόγος για την Κόνι Τσιούμε, η οποία πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Black Panther» και ήταν συνεργάτιδα της Beyonce.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες και η οικογένειά της ζήτησε αυτή η δύσκολη στιγμή που περνά να παραμείνει ιδιωτική και ο κόσμος, όπως και τα media να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό.

Δείτε επίσης: Πέθανε ξαφνικά δημοσιογράφος του MEGA - «Δεν είχα ιδέα πως ήταν άρρωστη»

Η ανακοίνωση για τον θάνατο της Κόνι Τσιούμε

«Η οικογένεια Τσιούμε με λύπη σας ενημερώνει για τον θάνατο της διεθνώς αναγνωρισμένης βραβευμένης ηθοποιού Κόνι Τσιούμε», έγραψαν μεταξύ άλλων και πλήθος κόσμου έσπευσε να δείξει την στήριξή του στα αγαπημένα της πρόσωπα με τα σχόλιά του κάτω από την ανάρτηση.


Στην ταινία «Black Panther» του 2018, υποδυόταν την Zawavari, η οποία ήταν μέλος του Συμβουλίου της Φυλής των Γουακαντάν, ενώ στην ταινία του 2022: Wakanda Forever αντικατέστησε τον Zuri που υποδυόταν μέχρι τότε ο Φόρεστ Γουίτακερ.

Έπαιξε και στη μουσική ταινία της Beyonce που βασίζεται στη μουσική ταινία της Disney «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», στην οποία υποδύθηκε τη μητέρα του Σίμπα, Sarabi. Ο πιο πρόσφατος ρόλος της ήταν στο θρίλερ «Heart of the Hunter», που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες, ενώ εμφανίστηκε και στην τηλεοπτική σειρά «Soon Comes Night», που βγήκε στον αέρα τον Φεβρουάριο.

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία στην καριέρα της και ένα από αυτά είναι το NTVA Avanti Καλύτερης Ηθοποιού σε δραματική σειρά για τον ρόλο της στο Soul City το 2000. Το 2009 έλαβε και ένα Νοτιοαφρικανικό Βραβείο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (SAFTA) για την Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Δράμα για τον ρόλο της ως Stella Moloi στο οικογενειακό δράμα Zone 14.