Παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του κορυφαίος Έλληνας συνθέτης – Το love story, η πρόβα νυφικού και το προσκλητήριο

Μεγάλες χαρές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του κορυφαίος Έλληνας συνθέτης – Το love story, η πρόβα νυφικού και το προσκλητήριο

Με τον ωραιότερο τρόπο ετοιμάζεται να επισφραγίσει τον έρωτά του ένας απ' τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, ο άνθρωπος πίσω από μεγάλες επιτυχίες όπως το «Σπάω τα ρολόγια», «Πάμε παρακάτω», «Φυσάει πολύ» μεταξύ άλλων.

Συναντήθηκε με την μέλλουσα σύζυγό του για πρώτη φορά το 2015, για την επανεκτέλεση του κομματιού «Νύχτες στη Μύκονο» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο για ένα διάστημα δεν είχαν επικοινωνία. Το 2018 ξαναβρέθηκαν και ξεκίνησε το love story τους, ενώ πέντε χρόνια αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους και καρπό του έρωτά τους.

Δείτε επίσης: Ραφτείτε: Παντρεύεται πασίγνωστη τραγουδίστρια - Η πρόταση γάμου και το διαμαντένιο δαχτυλίδι

Στις 9 Σεπτεμβρίου παντρεύεται ο συνθέτης Κωνσταντίνος Παντζής

Γάμος Κωνσταντίνου Παντζή

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Παντζή, που θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με την Κατερίνα Νάκα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου. Το youweekly.gr μπήκε στο ατελιέ της Άννας Ταβουλαρίδου και απαθανάτισε την πρόβα νυφικού της τραγουδίστριας, ενώ εξασφάλισε το προσκλητήριο του γάμου και της βάφτισης, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες.

Γάμος Κωνσταντίνου Παντζή

Η διπλή τελετή αναμένεται να αρχίσει στις 7 το απόγευμα, στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στο κτήμα Majestic Gold Estate. Τον συνθέτη και την τραγουδίστρια θα παντρέψουν ο Γιώργος Κατερίνης, η Μαρία Ζαντίδη, ο Ιωάννης Καβουριάδης και η Μαργαρίτα Δρούτσα.

Αμέσως μετά το γάμο τους θα πραγματοποιηθεί και η βάφτισή της κόρης τους. Νονοί της μικρής θα είναι ο Γιώργος Κατερίνης, η Μαρία Ζαντίδη και η Σεσίλια Καβουριάδη. Θα ακολουθήσει δεξίωση εντός του κτήματος.

Δείτε το προσκλητήριο του γάμου και της βάφτισης:

Γάμος Κωνσταντίνου Παντζή

Στιγμιότυπα από την πρόβα νυφικού

Το νυφικό της Κατερίνας Νάκα θα επιμεληθεί η σχεδιάστρια Άννα Ταβουλαρίδη, με την οποία γνωρίστηκαν στα καλλιστεία και της είχε υποσχεθεί πως όταν έρθει η ώρα, θα την ντύσει εκείνη νύφη. Τις προηγούμενες μέρες η τραγουδίστρια πέρασε από τον οίκο νυφικών και δοκίμασε ορισμένες δημιουργίες της. Αν και δεν έχει κατασταλάξει ακόμα, εμφανίστηκε ενθουσιασμένη και πόζαρε στο πλευρό της.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από την πρόβα της νυφικού:

Γάμος Κωνσταντίνου Παντζή
Γάμος Κωνσταντίνου Παντζή
Γάμος Κωνσταντίνου Παντζή