Βάσω Λασκαράκη: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Αποθεώθηκε στο Instagram για το νέο της hair look

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε μια τρομερή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της προχώρησε η Βάσω Λασκαράκη το φετινό καλοκαίρι, η οποία όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος από την τελευταία της δημοσίευση στο Instagram, σίγουρα της πάει πολύ.

Το νέο της hair look που αποθεώθηκε στο Instagram

Η ηθοποιός αποφάσισε να επισκεφθεί το αγαπημένο της κομμωτήριο προκειμένου να ανανεωθεί και να προβεί σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της. Έτσι, παρόλο που προτιμά εδώ και παρά πολλά χρόνια το καστανό χρώμα, το οποίο σαφέστατα της ταιριάζει πολύ, αυτήν την φορά "άνοιξε" τις άκρες των μαλλιών της υιοθετώντας μια πιο ξανθιά απόχρωση, αλλά και τις ρίζες της με πολύ μικρές, ελαφρές ανταύγειες.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως τόσο το balayage, όσο και οι ανταύγειες αποτελούν τα hottest hair trends, τα οποία θα βλέπουμε παντού και το επερχόμενο φθινόπωρο.


Προσέχει το σώμα της, όπως και τα μαλλιά της, γιατί..."Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι"

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός "άνοιξε" την καρδιά της και προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για εκείνο το χρονικό διάστημα στην ζωή της που παρατήρησε μια τεράστια αλλαγή στο σώμα της και προσπάθησε να βρει και να κρατήσει την ισορροπία στην ζωή της, καθώς είχε πάρει αρκετά, περιττά κιλά:

«Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι, είχα πάρει κιλά και άρχισα να προσέχω πολύ αυστηρά και εντατικά κάνοντας παράλληλα γυμναστική και εκεί κατάλαβα, ότι αυτό θα με ακολουθήσει σε όλη μου την ζωή με διαλείμματα πάντα. Ευτυχώς εκεί πάνω με πέτυχε η εγκυμοσύνη και με βρήκε σε πολύ εντατικό ρυθμό γυμναστικής και καλής διατροφής κι έτσι πέρασα πολύ ευχάριστα και την περίοδο της εγκυμοσύνη» αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη).