Γιώργος Γιαννιάς: Γενέθλια για τον τραγουδιστή – Η αναφορά στους γονείς του που έφυγαν φέτος από τη ζωή

Αγκαλιά με τη σύζυγό του Ελευθερία Παντελιδάκη και τα παιδιά τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Γενέθλια είχε χθες (6/8) ο Γιώργος Γιαννιάς, που επέλεξε να γιορτάσει παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο τραγουδιστής βρισκόταν αγκαλιά με την Ελευθερία Παντελιδάκη, την αδερφή του, Σεβούλα Γιαννιά και τους δύο γιους του, Στέφανο και Αντώνη, τονίζοντας πως η οικογένεια είναι το μυστικό της ευτυχίας.

Μάλιστα η αγαπημένη του σύζυγος ήταν εκείνη που του έφερε την τούρτα για να σβήσει το κεράκι του. Ο Γιώργος Γιαννιάς έγινε 45 ετών. Στην ανάρτηση που έκανε, ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές, έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά και στους αγαπημένους γονείς του, Στέφανο και Μαρία, που έφυγαν από τη ζωή τον τελευταίο χρόνο με απόσταση λίγων μηνών.

Δείτε επίσης: Γιώργος Γιαννιάς: Έκανε διακοπές με τα παιδιά του και βρέθηκε μπροστά σε καρχαρία

Οι ευχές στον Γιώργο Γιαννιά και η αναφορά στους γονείς του

«Οικογένεια... Αγάπη... Ανιδιοτέλεια... Τα μυστικά. Ανταποδίδω τις καλύτερες μου ευχές σε όλους», τόνισε σε ανάρτησή του ο Γιώργος Γιαννιάς με δύο φωτογραφίες, μία από την οικογένεια που δημιούργησε και μία με τους γονείς του και τα αδέρφια του.

Με τη σειρά της και η Ελευθερία Παντελιδάκη ευχήθηκε στον σύζυγό της, γράφοντάς του: «Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα μαζί σου για πάντα και μια ζωή … Σε λατρεύουμε».

Ο Γιώργος Γιαννιάς είχε δηλώσει για την απώλεια των γονιών του: ««Το να χάνεις και τους δυο σου γονείς, είναι ένα τραγικό συναίσθημα. Χάνεις την πυξίδα σου, χάνεις ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού σου. Βασικά νιώθω μισός. Δεν ήξερα που να προχωρήσω, που να πάω, τι να κάνω, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Ήμουν και μαμάκιας και μπαμπάκιας και με τα αδέλφια μου, και όλοι ήμασταν έτσι, ένας για όλους και όλοι για έναν».

Λίγο μετά την απώλεια της μητέρας του ο Γιώργος Γιαννιάς είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία αγκαλιά μαζί της. «Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου.. Αγάπη μου ανεπανάληπτη και απίθανη... Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου, κενό θα μείνει... αιώνας τα δευτερόλεπτα χωρίς εσένα και τη γλυκιά σου φωνή... Ζωή μου και καλέ μου άνθρωπε με ψυχή παιδιού, χωρίς ίχνος πονηριάς... Εύχομαι να αξιωθώ να μεγαλώσω τα δικά μου παιδιά όπως μας έμαθες εσύ! Σ' ΑΓΑΠΩ», έγραφε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της δημοσίευσης.