Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με τη μητέρα της απολαμβάνει τις ομορφιές της Μυκόνου (Φωτογραφίες)

Τι λέτε, μοιάζουν;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Διακοπές στη Μύκονο για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και να τραβάει τα αντρικά βλέμματα. Φυσικά σε αυτό το ταξίδι δεν είναι μόνη, αλλά έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που την ξέρει ίσως καλύτερα από όλους, τη μητέρα της, Έφη Καναβού.

Ο φακός του youweekly.gr τις συνάντησε στα γραφικά σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων, ενώ έκαναν τη βόλτα τους. Η Έφη Καναβού μπορεί να μην έχει τόση εμπειρία με τη δημοσιότητα, όση η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Η σχέση μητέρας και κόρης είναι πάντα μία ξεχωριστή υπόθεση, με τις δύο γυναίκες να δείχνουν ότι πέρα από εξωτερικά χαρακτηριστικά, μοιράζονται και στυλιστικά tips. Τι λέτε, μοιάζουν;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μητέρα

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τη μητέρα της

Η γοητευτική influencer και επιχειρηματίας, γνωστή για τη δυναμική της παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, έχει μιλήσει για τη σχέση με τη μητέρα της, καθώς και για τις διαφωνίες που είχαν μεγαλώνοντας. «Έκανα λίγο του κεφαλιού μου. Η μητέρα μου ήθελε να είμαι πιο σεμνή όπως τα άλλα κοριτσάκια της ηλικίας μου, αλλά εγώ ήμουν λίγο ατίθαση, ντυνόμουν όπως ήθελα και τσακωνόμασταν καμιά φορά γι' αυτό το θέμα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την Έφη Καναβού.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μητέρα

Φυσικά οι όποιες διαφωνίες ανήκουν στο παρελθόν, με την μητέρα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου να δηλώνει περήφανη για την κόρη της και να την στηρίζει σε κάθε της κίνηση. Η στενή τους σχέση βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη και υποστήριξη, με την Έφη Καναβού να είναι ένας αθόρυβος αλλά σημαντικός πυλώνας στην πορεία της influencer.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μητέρα

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Στάθης Σχίζας: Συναντήθηκαν οι δύο πρώην στην Μύκονο (Φωτογραφίες)

Συναντήθηκε με τον πρώην της στη Μύκονο

Η τύχη ήθελε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να συναντιούνται ξανά στην Μύκονο, όπου κάποτε απολάμβαναν μαζί τις διακοπές τους, αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικές παρέες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δύο πρώην, ωστόσο οι σχέσεις τους χαρακτηρίζονται πλέον ως τυπικές. Παρότι πέρασαν έναν μεγάλο έρωτα μαζί, πλέον δεν έχουν πολλά να τους ενώνουν και μάλλον ψυχρή ήταν η πρόσφατη συνάντησή τους στη Μύκονο.