Γέννησε ηθοποιός της σειράς Σαν Ψέμα - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο στο μαιευτήριο

Στιγμές ευτυχίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γέννησε ηθοποιός της σειράς Σαν Ψέμα - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο στο μαιευτήριο

Μαμά για πρώτη φορά έγινε ηθοποιός της σειράς Σαν Ψέμα που έπαιζε στο STAR με τον δεύτερο κύκλο να βγαίνει από Σεπτέμβρη. Η αποκάλυψη έγινε με μια ανάρτηση στα social media της μανούλας με την φωτογραφία του νεογέννητου από το μαιευτήριο.

Ο λόγος για την Μαρίλια Χαριδήμου, η οποία υποδύεται την Μάρθα. Η ηθοποιός, λοιπόν, είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με πρωταγωνιστή της σειράς Famagusta,τον Γρηγόρη Γεωργίου, που παίζει τον ρόλο του Κλεάνθη Χατζή. Σε παλαιότερη συνέντευξη εκείνος είχε μιλήσει για την γνωριμία τους, αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά είχαν συναντηθεί σε γυρίσματα σειράς που συμμετείχαν και οι δύο, όμως ήταν σε άλλες σχέσεις και έτσι δεν συνέβη κάτι.

Όταν εκείνος αποφάσισε να χωρίσει από την τότε αγαπημένη του λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώ είχε ήδη δώσει προκαταβολές για τον γάμο, ζήτησε από τη Μαρίλια με την οποία τότε ήταν φίλοι, να ξοδέψουν μαζί τα χρήματα και αφού δέθηκαν έτσι, μετά από έναν χρόνο έγιναν και ζευγάρι.

Μητέρα για πρώτη φορά η ηθοποιός της σειράς Σαν Ψέμα, Μαρίλια Χαριδήμου

Η Μαρίλια Χαριδήμου αποκάλυψε πως ήρθε στον κόσμο το αγγελούδι της με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου λίγα λεπτά μετά την γέννησή του.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν για το θαύμα που ζει.

Δείτε επίσης: Έγκυος η Ευαγγελία Συριοπούλου - Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα