Λάκης Γαβαλάς - Κλείνει τα 72 και κάνει τον απολογισμό του: «Ζω άλλες φορές σε ωκεανούς και άλλες σε αγκαλιά του άλλου μου μισού»

«Σήμερα θα φάω τούρτα, θα πιω αφρώδη οίνο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/lakis.gavalas
instagram/lakis.gavalas

Γενέθλια για τον σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά που έκλεισε τα 72 και ετοιμάζεται να τα γιορτάσει στη Μύκονο μαζί με αγαπημένους φίλους. Ο σχεδιαστής απολαμβάνει τις διακοπές του στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, όπου και θα περάσει αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Λάκης Γαβαλάς έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε πώς θα γιορτάσει, ενώ ευχαρίστησε και τους γονείς του για την αγάπη που του έδειξαν.

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς: «Ε, καλά ηρέμησε...» - Το κακεντρεχές σχόλιο σε ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη και η αποστομωτική απάντησή της

«06.08.52. Μια ημερομηνία που ήταν η αρχή της ζωής μου. Μιας υπέροχης ζωής μέχρι τώρα, γεμάτη απρόοπτα, καλά και κακά! Εξυπηρετώ αλλά δεν υπηρετώ κανέναν... Ζω άλλες φορές σε ωκεανούς και άλλες σε αγκαλιά του άλλου μου μισού. Σήμερα θα φάω τούρτα θα πιω αφρώδη οίνο και θα υποδεχτώ τους φίλους μου να το γιορτάσoυμε μαζί! Τα χρόνια περνούν και πολλοί μας προσπερνούν», έγραψε στην ανάρτησή του ο Λάκης Γαβαλάς.

Η αναδρομή του Λάκη Γαβαλά στα παιδικά του χρόνια

Πριν από λίγες ώρες ο σχεδιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και μια ακόμα που τον δείχνει όπως είναι σήμερα. Με αυτή την αφορμή έκανε και μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια.

«Καλήμερα φίλοι μου. Ξημερώνει η εορτή της μεταμορφώσεως του Σωτηρος, όπου πριν 72 χρόνια στις 6 το πρωϊ γεννήθηκε η πεντάκιλη αφεντιά μου. Από κούνια και πραγματικά με γαλλικά και πιάνο, κι έπειτα χορό, έπειτα σεμινάρια για visual life style generally, χορευτής, κριτής, ηθοποιός στην τηλεόραση για να καταλήξω luxury ambassador σε μεγάλες διεθνείς εταιρείες... Ευχαριστώ την κυρά Τζοβάννα την μαμά και τον κυρ Διονύση τον μπαμπά που με μεγάλωσαν με αγάπη, στοργή, θαυμασμό και θυμάμαι τόσο υπέροχα νεανικά χρόνια», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα της δεύτερης ανάρτησης.