Εβελίνα Νικόλιζα: Στο Μπαλί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη – Το... ιδιαίτερο όνομα της πόλης που επισκέφτηκαν

Εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/evelina_nikoliza
Instagram/evelina_nikoliza

Η Εβελίνα Νικόλιζα αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στο Μπαλί, όπου γεμίζει τις μπαταρίες της για την επόμενη σεζόν, μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα.

Θυμίζουμε πως η youtuber συμμετείχε για τρία χρόνια μέχρι φέτος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ενώ συνεχίζει να διατηρεί άριστες σχέσεις με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού. Όπως ανέφερε η Εβελίνα Νικόλιζα στην εκπομπή Summer's Cool: «Πραγματικά δεν αναζητώ τίποτα και έφυγα με έναν τρόπο που, εγώ, μου το αναγνωρίζω - θα μου δώσω μόνη μου τώρα εδώ, συγχαρητήρια. Ήταν γενναίο για μένα γιατί δεν έφυγα έχοντας κλείσει κάτι ούτε έχοντας υπόψιν ότι θα κάνω κάτι άλλο. Αφήνω μια θέση στην οποία δούλευα με τους φίλους μου για να ψάξω τι άλλο μπορώ να κάνω. Και κακά τα ψέματα, χάνω έναν μισθό».

Δείτε επίσης: Εβελίνα Νικόλιζα: «Κακά τα ψέματα, χάνω έναν μισθό...» - Η αποκάλυψη για τη Ναταλία Γερμανού μετά την αποχώρηση από το Καλύτερα Δε Γίνεται

Είναι εμφανές πως η Εβελίνα ήθελε να αλλάξει περιβάλλον και να ξεφύγει από τη ρουτίνα. Έτσι, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα υπερατλαντικό ταξίδι στο Μπαλί και μια πόλη με... ιδιαίτερη σημασία για τους Έλληνες.

Με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη στο Μπαλί η Εβελίνα Νικόλιζα

Συνοδευόμενη από τον πρώην συνεργάτη και πλέον φίλο της Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον οποίο κάνουν σχεδόν όλα τους τα ταξίδια μαζί, η τραγουδίστρια και youtuber απολαμβάνει κάθε στιγμή των εξωτικών διακοπών της. Από τη στιγμή που έφτασε στην Ινδονησία, η Εβελίνα δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, προσφέροντας μια μικρή γεύση από τις περιπέτειές της.

Απολαύστε στιγμιότυπα από το ταξίδι της Εβελίνας Νικόλιζα και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη στο Μπαλί και την πόλη... Malaka:

Ο επόμενος επαγγελματικός της σταθμός

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Summer's Cool, η Εβελίνα Νικόλιζα θα συμμετέχει στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα. Ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην ομάδα θα συμμετέχουν επίσης η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαρία Φραγκάκη και η Σίσσυ Καλλίνη. Ρόλο-έκπληξη αναμένεται να έχει και ο έμπειρος παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης, που επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια αποχής.

Παραμένει άγνωστο πώς θα συνδυαστούν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε ένα πάνελ, ωστόσο έχει προταθεί το ενδεχόμενο να έχουν ξεχωριστές στήλες έκαστος, με τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές να πηγαίνουν προς το μέρος τους, όταν έρχεται η ώρα.