Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με την κόρη τους

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης είναι στο πλευρό της ελληνικής αποστολής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/afroditi_skafida
instagram/afroditi_skafida

Ο θρυλικός Έλληνας αρσιβαρίστας Πύρρος Δήμας βρίσκεται στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, και η 4 μηνών κόρη τους, απολαμβάνοντας μαζί το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Η οικογένεια Δήμα βρέθηκε στις κερκίδες για να υποστηρίξει την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ. Το μεσημέρι της Τρίτης, έζησαν από κοντά την ένταση και τη συγκίνηση του αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία για τη φάση των "8” του Ολυμπιακού τουρνουά.

Δείτε επίσης: Ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από την εποχή που ήταν σημαιοφόρος: «Πήγα να φάω τα μούτρα μου»

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής μπάσκετ

Η Εθνική μπάσκετ έφτασε για τέταρτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά, καθώς ηττήθηκε από τη Γερμανία με 76-63. Παρά την ήττα, η παρουσία της ομάδας μας στο τουρνουά ήταν αξιοσημείωτη.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εμπειρία τους στο Παρίσι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι ήταν το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για τη μικρή τους κόρη. Οι εικόνες δείχνουν την οικογένεια να απολαμβάνει όμορφες στιγμές στη Γαλλική πρωτεύουσα, μαζί με μέλη της ελληνικής αποστολής.

Δείτε παρακάτω στιγμές από το ταξίδι του Πύρρου Δήμα και της οικογένειάς του στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες:

Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα στο Παρίσι
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα στο Παρίσι

Τι δήλωνε η αθλήτρια για το παιδί τους

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα, είχαμε κάνει μία συζήτηση με τον άντρα μου και μου είχε πει ότι δεν θέλει να κάνει άλλα παιδιά. Εγώ του είπα ότι θέλω να ζήσω τη μητρότητα και χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ό,τι έκανε, το έκανε για μένα. Ήθελε να με δει ευτυχισμένη», έχει δηλώσει η Αφροδίτη Σκαφίδα για το παιδί που απέκτητσε με τον Πύρρο Δήμα.

«Σε μία συζήτηση που κάναμε κάποια στιγμή, τον ρώτησα ποιο παιδί αγαπάει πιο πολύ. Μου απάντησε: “Όποιο δάχτυλο από τα πέντε κι αν μου κόψεις, θα πονέσει. Τα αγαπάω όλα το ίδιο”. Και ισχύει. Την αγαπάει σαν να είναι το πρώτο του παιδί. Θα της δώσουμε το όνομα της μητέρας του, την οποία “χάσαμε” στο πρώτο μας ραντεβού. Η Ελευθερία ελευθερώνει τις ψυχές μας», αποκάλυψε σχετικά με την κόρη της η Αφροδίτη Σκαφίδα.