Δέσποινα Βανδή: Τα νυχτοπερπατήματα με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη - Ηλιοκαμένοι και οι δυο

Είναι ο αγαπημένος τους καλοκαιρινός προορισμός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δέσποινα Βανδή
Instagram / Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή αυτό το διάστημα πραγματοποιεί την καλοκαιρινή περιοδεία της, ωστόσο στο ενδιάμεσο κάνει και τις διακοπές της. Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Κρήτη όπου μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και του Kings έδωσαν δύο μεγάλες συναυλίες στο Ηράκλειο και στα Χανιά, με σκοπό να ενισχύσουν το Σωματείο Ν. Ηρακλείου για κακοποιημένες γυναίκες.

«Για άλλη μια φορά θα πω πως είμαι εδώ και στηρίζω με όλη μου τη δύναμη τους στόχους της ένωσης γυναικείων σωματείων του Ν.Ηρακλείου και την υπέροχη κ. Παχιαδάκη που μαζί με την ομάδα της φροντίζουν και περιθάλπουν γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση!

Εμείς μέσα από τη μουσική μας θελήσαμε και το μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας να περάσουμε και να στηρίξουμε έμπρακτα τις ανάγκες των συγκεκριμένων δομών! Θα με ξαναδείτε δίπλα στην αγαπημένη μου πια κ. Παχιαδάκη γιατί η κοινή διαδρομή μας μόλις ξεκίνησε! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ», έγραψε μεταξύ άλλων σε σχετική της ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Η συγκινητική κίνηση πάνω στην σκηνή όταν είδε στην πρώτη θέση την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη


Η φωτογραφία από τη βραδινή έξοδο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη

Τις επόμενες μέρες, όμως, παρέμεινε στο νησί για να χαλαρώσει μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, αφού είναι ο αγαπημένος τους προορισμός, και την Δευτέρα 5 η ίδια δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την βραδινή τους έξοδο με παρέα.

Δείτε επίσης: Έτσι έχει φλατ κοιλιά στα 54 - Τα μεγάλα μυστικά της για να μην ανεβαίνουν τα κιλά στη ζυγαριά

Βανδή Μπισμπίκης Κρήτη

«Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιώργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!», είχε γράψει σε άλλη ανάρτηση που είχε κάνει με τον καλό της από παραλία του νησιού.