Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Παρίσι

Τα τρυφερά λόγια της Βασιλικής Μιλλούση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λευτέρης Πετρούνιας
Instagram / Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κέρδισε για τρίτη χρονιά σερί μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή τη φορά στο Παρίσι, και έχει γεμίσει περηφάνια την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα με την κατάκτησή του. Τα συναισθήματά του δεν περιγράφονται με λόγια, ωστόσο προσπάθησε να εξηγήσει πως αισθάνεται μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, μερικές φωτογραφίες από τις πιο δυνατές στιγμές που έζησε εκεί, με μία από αυτές να είναι η αγκαλιά με την σύζυγό του, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, και τις συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο κείμενο στην λεζάντα.

Η πρώτη ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια μετά τη νίκη στους Ολυμπιακούς αγώνες 2024

«Τρεις φορές Ολυμπιονίκης , το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο ! Πρώτη φορά συμβαίνει στον Παγκόσμιο Χάρτη της γυμναστικής. Τρισευτυχισμένος , τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω και έπεται συνέχεια !
Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Δημήτρη Ράφτη , τον Νίκο Προβιά ,τον Οδυσσέα Παξινό , την Ιβάνα Τζούριτς και φυσικά χωρίς την οικογένειά μου και τα τρία κορίτσια μου ! @vasilikimillousi σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα ! Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου δείχνουν και την δύναμη που μου δίνουν !», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι αθλητής που έγραψε ιστορία στο Παρίσι - Η ηλικία, η καταγωγή, ο γάμος και η οικογένειά του


Σε μία ανάρτηση για τον καλό της προχώρησε και η Βασιλική Μιλλούση, η οποία στέκεται στο πλευρό του σαν βράχος όλο αυτό το διάστημα, φροντίζοντας παράλληλα και τις κόρες τους. «Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου, μπροστά στη δύναμη σου κάτω από τόσο μεγάλη πίεση, όλος ο κόπος, οι ώρες, το άγχος, η κούραση όλα, για αυτή τη στιγμή γιατί οι ζωή είναι στιγμές! Είσαι σπουδαίος! Σε ευχαριστώ για αυτές τις συγκινήσεις, σε ευχαριστώ για το μεγαλύτερο μάθημα δύναμης και στοχοπροσήλωσης που μας δίνεις», σημείωσε.

Την ίδια στιγμή, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν και πλάνα από την επιστροφή του Ολυμπιονίκη στο Ολυμπιακό χωριό, με τους παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Ο Δημήτρης Σκουμπάκης, μάλιστα, τον σήκωσε στα χέρια του!

Δείτε επίσης: Σάλος στο X/Twitter με τον γοητευτικό Ολυμπιονίκη, Thomas Ceccon, που κοιμάται δίπλα σε παγκάκι στο Ολυμπιακό Χωριό