Ιωάννα Τούνη: Οι βουτιές στη θάλασσα και τα νυχτοπερπατήματα στους Αγίους Σαράντα - Διασκέδασε με Αλβανικά τραγούδια

Οι διακοπές με την παρέα της και τον μικρό Πάρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Οι βουτιές στη θάλασσα και τα νυχτοπερπατήματα στους Αγίους Σαράντα - Διασκέδασε με Αλβανικά τραγούδια

Στην Αλβανία κάνει τις διακοπές της η Ιωάννα Τούνη μεγαλώνοντας τη λίστα με τα μέρη που έχει επισκεφθεί. Μαζί της εννοείται είναι ο γιος της Πάρης, ενώ στους Αγίους Σαράντα έχει ταξιδέψει με τους τρεις κολλητούς της φίλους από την Θεσσαλονίκη.

Λίγες ημέρες πριν είχε πάει για κάμπινγκ σε πανέμορφη παραλία μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τώρα όμως ήθελε λίγη χαλάρωση σε ξενοδοχείο και διασκέδαση σε μαγαζιά. Βέβαια, το δωμάτιο που έχει νοικιάσει αυτή την φορά δεν θυμίζει σε τίποτα τις βίλες που μένει και έχει γίνει χαμός στα σχόλια (δείτε το δωμάτιο που μένει εδώ).

Η διασκέδαση στην Αλβανία και οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά βίντεο από τους Αγίους Σαράντα. Την δεύτερη ημέρα απόλαυσε από νωρίς στην παραλία που βρίσκεται κόλπο του Ιονίου Πελάγους στην κεντρική Μεσόγειο, περίπου 14 χλμ. ανατολικά του βόρειου άκρου της Κέρκυρας. Κάθισαν όλοι με ένα μαγιό σχεδόν όλη την ημέρα και έκαναν τις βουτιές τους.

Μάλιστα, δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε μαμά και γιο. Η επιχειρηματίας έχει τεράστια αδυναμία στο γιο της και δεν θέλει να τον αποχωρίζεται καθόλου. Για αυτό κιόλας όπου πηγαίνει τον παίρνει μαζί της. Όπως έχει δηλώσει είναι ήσυχο και βολικό παιδί για αυτό και είναι άνετη στο να ταξιδεύουν μαζί.

Από τις διακοπές ωστόσο στην Αλβανία δεν λείπουν και οι νυχτερινές έξοδοι. Μένοντας πάντα ένας πίσω για να προσέχει για λίγες ώρες τον Πάρη, η Ιωάννα Τούνη χθες Σάββατο 3/8 διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο της πόλης ακούγοντας Αλβανικά τραγούδια αλλά και Ελληνικά, αφού όπως είχε πει σε προηγούμενο story της στο προφίλ της οι κάτοικοι εκεί αγαπάνε την Ελλάδα και τους Έλληνες για αυτό ακούνε πολλά τραγούδια μας.