Θλίψη για την Αγγελική Νικολούλη - Πέθανε η γάτα της

Η ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Αγγελική Νικολούλη. Η αγαπημένη γάτα της δυστυχώς έφυγε από την ζωή με αποτέλεσμα να έχει βυθιστεί στη θλίψη.

Πολλά πρόσωπα της showbiz έχουν δείξει την ευαίσθητη πλευρά τους με τα ζώα, όπως και ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος επίσης πριν από λίγες ημέρες βίωσε την απώλεια του σκύλου του που είχε σαν παιδί του πάρα πολλά χρόνια.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη για τη γάτα της

Η Αγγελική Νικολούλη λοιπόν σε ανάρτηση της μας έδειξε πόσο όμορφη ήταν η γατούλα της γράφοντας πάνω στην φωτογραφία «Αντίο Νώντα μου».

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια βίωσε ακόμα μια απώλεια. Αυτή την φορά όμως αγαπημένου προσώπου της οικογένειας της και το αποχαιρέτησε δημόσια μέσα από την εκπομπή της.

Αγγελική Νικολούλη γάτα

Στήριγμα της σε όλα ο γιος της

«Η ζωή στην Αγγλία και την Αμερική έχει άλλη φιλοσοφία από την δική μας. Τα θετικά είναι η σκληραγώγηση, μια ωρίμανση όταν φεύγεις από το σπίτι σου και πας σε ένα ξένο τόπο. Σεβάστηκα την αξιοκρατία, είδα ότι μπορώ να εξερευνήσω πιο καλά ορισμένες ικανότητές μου, απ' ό,τι θα μπορούσα στην Ελλάδα. Ήταν ωραίο ότι στην Αμερική δεν με έβλεπαν ως τον γιο της Νικολούλη. Στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η νοοτροπία και σε εμποδίζει να ακολουθήσεις έναν καθαρά δικό σου δρόμο.

Όσα καλά και να σου δώσει είναι ένας ξένος τόπος, στη πορεία ανακάλυψα τα κομμάτια που μου λείπανε πραγματικά, την αίσθηση του να είσαι σπίτι σου, να είσαι κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί ο χρόνος περνάει. Κάποια στιγμή ζυγίζεις τα πράγματα και καταλαβαίνεις τι είναι πιο σημαντικό. Οι πρώτες δύο μέρες ήταν ζόρικες, αλλά πέρα από τους γονείς μου ήταν βασικό στήριγμα και ο δάσκαλός μου στο kickboxing και την παιδεία που μου έδωσε», έχει πει ο γιος της Κωνσταντίνος σε συνέντευξη του.