Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η κόρη του είναι ίδια ο μπαμπάς της - Η φωτογραφία να χαμογελάει στην αγκαλιά του

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η νεογέννητη κορούλα τους. Περίμεναν πως και πως να την υποδεχτούν για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχίας και άξιζε κάθε λεπτό αγωνίας (δείτε πως την υποδέχτηκαν οι παππούδες της στο σπίτι).

Από την πρώτη ημέρα το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες της μικρής με τους διαδικτυακούς του φίλου. Όπως μάλιστα είδαμε στην πρόσφατη φωτογραφία είναι ίδια ο μπαμπάς της.

Η φωτογραφία του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την κόρη του

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου της έχει τεράστια αδυναμία και πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια από τις πιο τρυφερές κοινές τους φωτογραφίες. Η μικρή είναι σκέτη γλύκα ενώ το χαμόγελο της σε κάνει να "λιώνεις".

Μαυρίκιος Μαυρικίου παιδί

«Σκεφτόμαστε με την Ιλάειρα ότι πριν από ενάμιση χρόνο ήμασταν εδώ και κοιτάζαμε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που έβλεπαν τα μωρά τους κι εμείς ήμασταν στην απέναντι πτέρυγα και ζούσαμε όλη διαδικασία της αποβολής. Κοίτα πώς γυρνάει τούμπα όλη η ζωή. Έκανα αυτή την εικόνα. Αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω σε όλους, αρκεί μια προσευχή, η αγάπη του ζευγαριού και όλα θα γίνουν αργά ή γρήγορα», έχει πει ο Μαυρίκιος σε συνέντευξη του μετά τον ερχομό της μικρής.

«Αμέσως πήρα το μωρό αγκαλίτσα, μου το έβαλαν πάνω μου. Άρχισα να κλαίω, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Δεν πίστευα ότι αυτό το θαύμα βγήκε από μέσα μου. Λέω "Αυτό το μωράκι είναι αληθινό; Υπήρχε όντως μέσα στη κοιλιά μου;". Δεν περιγράφεται, πρέπει να γίνεις γονιός για να καταλάβεις. Δεν γίνεται αλλιώς. Ο θηλασμός είναι μαγικό συναίσθημα, μου το περιέγραφαν σαν κάτι πολύ άσχημο και επώδυνο, σαν αγγαρεία. Τελικά ήταν όλα ψέματα. Εμείς μια χαρά είμαστε. Το βιώνουμε πολύ όμορφα. Δεν θα μπορούσε να μου είχε συμβεί κάτι καλύτερο. Λυπάμαι για όσους δεν το έχουν βιώσει όμορφα» έχει πει η Ιλάειρα - δείτε εδώ βίντεο από τον πρώτο θηλασμό της.