Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Διακοπές στις Μαλδίβες - Το δωμάτιο πάνω στη θάλασσα με το τζακούζι

Πήραν μαζί και την μητέρα του Ετεοκλή με τον αδερφό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Διακοπές στις Μαλδίβες - Το δωμάτιο πάνω στη θάλασσα με το τζακούζι

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου επέλεξαν να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες. Το ζευγάρι ετοίμασε τις βαλίτσες του - και της κόρη του - και πήρε το αεροπλάνο. Μαζί τους ταξίδεψαν τόσο η μητέρα του Ετεοκλή όσο και ο αδερφός του.

Αρχικά την αποκάλυψη πως πάνε στο εξωτερικό έκαναν με μια οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσαν στα social media μέσα από το αεροπλάνο που πήραν από το Ελευθέριος Βενιζέλος σε "Mood αναχώρησης!".

Οι φωτογραφίες Χατζίδου - Παύλου από τις Μαλδίβες

Την αποκάλυψη για τον προορισμό αποκάλυψαν μερικές ώρες αργότερα όταν τελικά έφτασαν στον προορισμό τους. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου θα μείνουν σε ένα ονειρικό δωμάτιο πάνω στη θάλασσα στο οποίο μπορούν να δουν μέχρι και τον πάτο της θάλασσας μέσα από το υπνοδωμάτιο τους.

Στον εξωτερικό χώρο έχουν τζακούζι όπου δροσίστηκαν την πρώτη ημέρα που έφτασαν.

Δείτε επίσης: Με τζάκι στο σαλόνι, μεγάλη βεράντα και δωμάτιο βεστιάριο - Φωτογραφίες από το διαμέρισμά τους στην Αθήνα

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου Μαλδίβες

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου Μαλδίβες

Οι αντιδράσεις για την πεθερά και τον κουνιάδο της τραγουδίστριας

Στα σχόλια ωστόσο της ανάρτησης που έκανε η τραγουδίστρια υπήρξαν πολλά σχόλια για το γεγονός πως το ζευγάρι πήρε μαζί του πεθερά και κουνιάδο. «Η πεθερά και ο κουνιάδος από κοντά τι να πω...κάτι περίεργα πράγματα», «Αυτο το πράγμα με την πεθερά και τον κουνιάδο δεν το έχω ξανά δει σε κανένα ζευγάρι. Πολύ παράξενο πράγμα», «Όλο το σόι παντρεύτηκε αυτήν όπου πάνε όλοι μαζί», ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφηκαν.

Η Ελένη Χατζίδου ωστόσο, είχε τον τρόπο της να απαντήσει. Όπως έχει εξομολογηθεί είναι μια δεμένη οικογένεια. Μάλιστα, όποιος την ρωτήσει μιλάει με τα καλύτερα για την πεθερά της. «Όχι απλώς στην καλύτερη πεθερά που θα μπορούσα να έχω αλλά σε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, τη δεύτερη μαμά μου». έχει πει στην εκπομπή της.