Μαρία Μπεκατώρου: «Κλαίγαμε δυνατά όταν...» - Συγκινεί η ανάρτηση της

Πόζαρε με μαγιό στην παραλία και θυμήθηκε τα παλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο (δείτε τους σε κοινή έξοδο). Η παρουσιάστρια θέλοντας να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, ο οποίος θα είναι γεμάτος με επαγγελματικά σχέδια, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια γνώρισε τον σύζυγό της (νυν συνταξιούχο ιπτάμενο στρατιωτικό) το καλοκαίρι του 1999 και από τότε έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν το 2007, με κουμπάρο τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της που περιλαμβάνει βουτιές και ηλιοθεραπεία, παιχνίδια με το σκύλο της και βραδινές ρομαντικές βόλτες με τον σύζυγό της.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Μαρία Μπεκατώρου με τη πρώτη της φωτογραφία για τον Αύγουστο, θυμήθηκε τα παλιά. Εκείνα τα ανέμελα χρόνια που σαν παιδιά παίζαμε στις παραλίες με τους γονείς μας.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου

«Ο Αύγουστος…μήνας αξέχαστος από τότε που παίζαμε στις παραλίες και κλαίγαμε δυνατά όταν η μαμά φώναζε ότι έπρεπε να φύγουμε... Βουτιές, παρέες, παιχνίδια, γέλια, ανεμελιά, ήλιος, παγωτό…
Έναν τέτοιο Αύγουστο να ζήσουμε. Καλό μήνα. Ανέμελο και φωτεινό», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της.


Δείτε την σε ηλικία 21 ετών

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο η παρουσιάστρια είναι αγνώριστη σε ηλικία 21 ετών, καθώς είχε κοντά, καστανά μαλλιά. Φυσικά η τσαχπινιά της ήταν από τότε η ίδια, αλλά η φωνή της ήταν πολύ πιο ελαφριά από ότι είναι σήμερα.

«Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας, Πέμπτη σήμερα, 9 Νοεμβρίου. Prestige λοιπόν και πάλι εδώ κοντά σας για να περάσουμε μαζί ένα όμορφο δίωρο. Ένα δίωρο που θα σας κρατήσουμε συντροφιά έτσι ζεστά, μιας και ο καιρός σήμερα από ό,τι λέει και η ΕΜΥ θα είναι αρκετά κρύος», λέει η Μαρία Μπεκατώρου στο απόσπασμα της εκπομπής της από το 1995.