Γιώργος Λιάγκας: Στην Τήνο με τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη - «Να σου πουλήσουμε ένα σπίτι;», «Έχεις πολλά ε;»

Έγινε ο ξεναγός του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Στην Τήνο με τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη - «Να σου πουλήσουμε ένα σπίτι;», «Έχεις πολλά ε;»

Στην Τήνο απολαμβάνει τις διακοπές του ο Γιώργος Λιάγκας. Πρόκειται για το αγαπημένο νησί του παρουσιαστή για αυτό κιόλας έχει αγοράσει εκεί το δικό του σπίτι. Μιλάμε για ένα τέλειο εξοχικό το οποίο διαθέτει πισίνα από την οποία βλέπει μεγάλο μέρος του νησιού αλλά και το Αιγαίο.

Αφού λοιπόν αρχικά ταξίδεψε εκεί με τα παιδιά του και πέρασαν όμορφες στιγμές με βόλτες στα σοκάκια και βουτιές στη θάλασσα, στην συνέχεια τον επισκέφθηκε η σύντροφος του Μαρία Αντωνά για να περάσουν επίσης λίγο χρόνο μαζί. Το ζευγάρι απόλαυσε όμορφες στιγμές με ρομαντικές εξόδους αλλά και με διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τώρα τον Γιώργο Λιάγκα επισκέφθηκε ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη

Η φιλική σχέση που έχει ο Γιώργος Λιάγκας με τον πρώην σύζυγό της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννη Λάτσιο, είναι γνωστή. Οι δυο τους κάνουν αρκετή παρέα για αυτό και αποφάσισε να τον επισκεφθεί στην Τήνο για να απολαύσει με τη σειρά του και εκείνος τις διακοπές στο όμορφο νησί.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ξενάγηση στα σοκάκια του νησιού που είναι βγαλμένα σαν από παραμύθι και μάλιστα τον ρώτησε αν θέλει να γίνει Τηνιακός αγοράζοντας σπίτι.

Γιώργος Λιάγκας Τήνος

Γιώργος Λιάγκας Τήνος

Γιώργος Λιάγκας Γιάννης Λάτσιος Τήνος

Αυτό είναι το σπίτι του Λιάγκα στην Τήνο

Πιο αναλυτικά, μιλάμε για μια μονοκατοικία στην περιοχή κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια στη Χώρα της Τήνου. Μέσα από αναρτήσεις του παρουσιαστή στο istagram θα δει κανείς φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του, όπου και κάνει συχνά διακοπές με τα παιδιά του. Το εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα έχει θέα όλο το Αιγαίο και μάλιστα διαθέτει τεράστια πισίνα στον εξωτερικό χώρο.

Μέσα από πληροφορίες που μεταφέρει το mononews.gr λέγεται, ότι ο παρουσιαστής αγόρασε τη βίλα στην Τήνο από τον Παναγιώτη Νίκα πολύ γνωστό πρόσωπο στη βιομηχανία αλλαντικών. Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ αναφέρει, πως το οίκημα βγήκε σε πλειστηριασμό προς 458.000 ευρώ με τον Λιάγκα να δίνει δύο ευρώ πάνω από την αρχή τιμή και εν τέλει να αγοράζει το ακίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται κοντά στην περιοχή Κιόνια και μάλιστα έχει φοβερή θέα με θάλασσα ενώ στο βάθος βλέπει και σε μερικά νησιά των Κυκλάδων.