Απόστολος Χρήστου: «Ένα παιδί που ονειρεύτηκε να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τελικά κατάφερε κάτι παραπάνω»

Στέλνει το πρώτο του μήνυμα μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi
Φωτογραφία: Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi

Μόνο υπερηφάνεια για τον Απόστολο Χρήστου, που βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε τρεις μέρες. Ο αθλητής της κολύμβησης δεν τα παράτησε, παρά τον αποκαρδιωτικό τερματισμό στα 100μ ύπτιο, και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ χαρίζοντας το δεύτερο μετάλλιο στη χώρα μας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Απόστολος Χρήστου θέλησε να στείλει το πρώτο του μήνυμα μετά την κατάκτηση του μεταλλίου με μία ανάρτηση στα προσωπικά του social media. Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, πρώτος στην ιστορία για την Ελλάδα σε αγωνίσματα πισίνας, τόνισε πως δεν πρέπει να τα παρατάμε και αποτελεί ισχυρό παράδειγμα. Από την άλλη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του στέλνει.

Η πρώτη ανάρτηση του Απόστολου Χρήστου μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου

«Ένα παιδί που ονειρεύτηκε να πάρει μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες και τελικά κατάφερε κάτι παραπάνω. Δεν τα παρατάμε ποτέ, επιμένουμε, σηκωνόμαστε, θριαμβεύουμε! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μου δώσατε αυτές τις μέρες», αναφέρει στη δημοσίευσή του ο Απόστολος Χρήστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοσή του στον τελικό (1:54.82) είναι και νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Δείτε την ανάρτηση του Απόστολου Χρήστου:

«Δεν το πιστεύω, δεν έχω πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει. Πραγματικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι απίστευτο, σε τρεις μέρες από την κόλαση πήγα στον παράδεισο. Τεράστια η ανατροπή στα συναισθήματά μου. Ήξερα ότι έχω δυνατότητες για το μετάλλιο, εκβίασα τη θέση. Ήμουν μπροστά καθ' όλη τη διάρκεια της κούρσας, στο τέλος έχασα δυνάμεις, αλλά είχα κερδίσει πολύ έδαφος στα πρώτα 150μ. και κατάφερα να πάρω το μετάλλιο», είχε δηλώσει ο Απόστολος Χρήστου στην ΕΡΤ εμφανώς συγκινημένος μετά την ιστορική νίκη του.