Έκανε αίτηση διαζυγίου αλλά περιμένει το παιδί του - Έγκυος πασίγνωστη τραγουδίστρια λίγο μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με φουσκωμένη κοιλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε αίτηση διαζυγίου αλλά περιμένει το παιδί του - Έγκυος πασίγνωστη τραγουδίστρια λίγο μετά τον χωρισμό της

Μπορεί η είδηση πως χωρίζουν να βγήκε το 2023 με την τραγουδίστρια να υποβάλει αίτηση διαζυγίου πιστεύοντας παράλληλα πως ο σύζυγος της την κεράτωσε, ωστόσο, πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε με έναν "καυτό" κόκκινό φόρεμα δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την φουσκωμένη της κοιλιά.

Αυτή η τραγουδίστρια είναι έγκυος μετά τον χωρισμό της

«Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή τη σεζόν μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ' όλα ανανέωσες τη δύναμή μου! Μου θύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι δεν χρειάζεται ποτέ να επιλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να δεις τι με βοήθησες να καταφέρω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να παίρνεις τις στροφές, τις στροφές και τις εξετάσεις της ζωής, αλλά εσύ, ο αδερφός σου και η αδερφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει να το ξεπεράσεις!», έγραψε η Cardi B.


Η σχέση με τον Όφσετ, ο γάμος τους, τα παιδιά και ο χωρισμός

Μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της, ωστόσο μόνο μια σχέση της έχει γίνει γνωστό. Αυτή με τον πατέρα των παιδιών της, Όφσετ.

Από τις αρχές του 2017, η Cardi B ξεκίνησε να γνωρίζει δημοσίως τον συνάδελφο ράπερ Όφσετ, από το γνωστό γκρουπ Migos. Άρχισαν να δεσμεύονται στις 27 Οκτωβρίου 2017. Στις 7 Απριλίου 2018, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εμφάνισής της στο Saturday Night Live, η Cardi B φορούσε ένα λευκό βραδινό φόρεμα Christian Siriano, το οποίο, μαζί με αρκετές εσκεμμένες φωτογραφικές μηχανές, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της. ήταν περίπου έξι μηνών.

Στις 25 Ιουνίου 2018, η TMZ βρήκε την άδεια γάμου που αποκάλυψε πως είχαν παντρευτεί κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η Cardi B γέννησε την κόρη της, Kulture Kiari Cephus, τον Ιούλιο του 2018. Τον Δεκέμβριο του 2018, ανακοίνωσε στο Instagram ότι χώρισαν, αν και το ζευγάρι αργότερα επανασυνδέθηκε. Τον Φεβρουάριο του 2019, το ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση για τους Grammys. Ο σύζυγος της την συνόδευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής της για το Best Rap Album.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, αποκαλύφθηκε ότι η τραγουδίστρια είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου, αλλά τον επόμενο μήνα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ξανά μαζί. Τον Ιούνιο του 2021, η Cardi B αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.