Ζέτα Μακρυπούλια: Καλωσορίζει τον Αύγουστο με μπικίνι και ευχαριστεί για τις ευχές από την παραλία

Εντυπωσιάζει η σιλουέτα της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/zeta_makripoulia_official
Instagram/zeta_makripoulia_official

Γενέθλια στις 31 Ιουλίου είχε η Ζέτα Μακρυπούλια, τα οποία και γιόρτασε με ένα πάρτι στο σπίτι της. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έσβησε τα κεράκια της, περιτριγυρισμένη από αγαπημένους φίλους όπως ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ευγενία Σαμαρά.

Μπορεί να μην έκανε κάποια ανάρτηση στο Instagram χθες, ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο να καλωσορίσει τον Αύγουστο και να ευχαριστήσει παράλληλα τους φίλους της και τους διαδικτυακούς της ακολούθους για τις ευχές που της έστειλαν.

Δείτε επίσης: Βουτιές με δελφίνια, περιήγηση σε εξωτικά νησιά & φωτογραφίες με μαγιό - Το μαγικό ταξίδι της Ζέτας Μακρυπούλια στην Ζανζιβάρη

Με μπικίνι η Ζέτα Μακρυπούλια στην παραλία

Φέτος είναι η χρονιά του μπικίνι για τη Ζέτα Μακρυπούλια, που μόνο για λίγους μήνες αποχωρίστηκε τις παραλίες. Ενδεικτικό είναι πως την Πρωτοχρονιά του 2024 την πέρασε στη Ζανζιβάρη, αγναντεύοντας τα δελφίνια, τις υπεραιωνόβιες χελώνες και τα παγώνια. Θα ήταν παράταιρο να υποδεχτεί αλλιώς τον Αύγουστο...

Η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με μαγιό και ευχαρίστησε από καρδιάς όσους τους ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της.

«Καλό μήνα! Καλώς ήρθες Αύγουστε! Καλή προσωπική χρονιά επίσης θα μου ευχηθώ! Χθες δεν έτυχε να κάνω κάποιο post για τα γενέθλια μου, παρόλα αυτά οι ευχές σας ήταν πολλές και αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς! Καλό Αύγουστο παιδιά! Γλεντήστε το!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα των φωτογραφιών.