Διαζύγιο "βόμβα" μετά από 22 χρόνια γάμου για αγαπημένο ζευγάρι - «Παραμένουμε φίλοι και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον»

Ανακοίνωσαν πως χωρίζουν λίγο μετά την επέτειο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διαζύγιο

Διαζύγιο "βόμβα" έσκασε στην showbiz για αγαπημένο ζευγάρι που ήταν μαζί για 22 ολόκληρα χρόνια. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2002, απέκτησαν δυο παιδιά - τον Lucas το 2003 και την Leila το 2006 - ωστόσο πήραν την απόφαση να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Μετά από 22 χρόνια γάμου, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μπαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Κρατάμε ευγνωμοσύνη στις καρδιές μας για τα υπέροχα χρόνια που μοιραστήκαμε μαζί. Τα παιδιά μας ήταν και θα συνεχίσουν να είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και θα συμμεριζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας γι' αυτά. Παραμένουμε φίλοι και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον. Εκτιμούμε ειλικρινά τον σεβασμό σας για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής», γράφει η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Ο λόγος για τον Κάμερον Άρθουρ Μάθισον που είναι Καναδός-Αμερικανός ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής. Από το 1997 έως το 2011 έπαιξε τον Ryan Lavery στο All My Children. Από το 2021, είχε τον ρόλο του Drew Cain στο General Hospital. Πήραν την απόφαση με την σύζυγό του Βανέσσα να χαράξουν διαφορετικές πορείες στη ζωή τους χωρίς ωστόσο να σβήσει η αγάπη του ενός προς τον άλλον.

Μάλιστα, την ανακοίνωση του διαζυγίου τους έκαναν 4 ημέρες μετά την επέτειο του 22ου χρόνου του γάμου τους.

Δείτε επίσης: Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz - Διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι μετά από 14 χρόνια γάμου και 3 παιδιά