Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξαπλωμένη σε πουφ σε παραλία της Πάρου με μαύρο μπικίνι - Όλοι κοιτούσαν τα δίμετρα και μαυρισμένα πόδια της

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο νησί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε την Πάρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της, καθώς εκεί βρίσκεται και το εξοχικό της. Από εκεί, λοιπόν, δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας πώς περνάει τις μέρες της στο νησί μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία παιδιά τους.

Δεν λείπουν, φυσικά, και τα δικά της στιγμιότυπα με μπικίνι στις παραλίες. Την Τετάρτη 31 Ιουλίου, μάλιστα, ανέβασε στο προφίλ της μία φωτογραφία της όπου πόζαρε με μαύρο μαγιό ξαπλωμένη σε πουφ δίπλα στην θάλασσα, με μόνα αξεσουάρ της τα γυαλιά ηλίου της και το χαμόγελό της.

Δείτε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για την οικογένειά της - Η δημόσια εξομολόγηση για τον Θέμη Σοφό

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μπικίνι στην Πάρο

Είχε μαζέψει τα βρεγμένα μαλλιά της σε χαμηλό κότσο που της ταιριάζει πολύ, διότι αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ τα βλέμματα όλων πέφτουν κατευθείαν στα καλλίγραμμα και μακριά της πόδια. Η παρουσιάστρια έχει μαυρίσει κιόλας πολύ και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ.

Δείτε επίσης: Με μίνι φλοράλ φόρεμα στην αποφοίτηση του γιου της - Η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Γιάννη


Οι φήμες για 4η εγκυμοσύνη και η απάντησή της

Στο διαδίκτυο δεν θέλει πολύ για να κυκλοφορήσει μια φήμη, λίγα δευτερόλεπτα αρκούν και μετά μπορεί να σε βγάλουν σε νέα σχέση, η εγκυμονούσα! Αυτά συνήθως είναι κάποια πράγματα που αντιμετωπίζουν τουλάχιστον πολύ συχνά επώνυμες Ελληνίδες. Μια ανάρτησή τους μπορεί να τα ξεκινήσει όλα... Αυτό πήγε να πάθει και η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ALPHA, Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία όμως το πρόλαβε αφού το παρελθόν της έχει δείξει το δρόμο και την έχει κάνει σοφότερη...

«Σαν έγκυος μοιάζει η Σταματίνα», έγραψε μια διαδικτυακή της φίλη με την παρουσιάστρια να της απαντά για να γλιτώσει τις φημολογίες «μπα καλοκαιρινές διατροφικές ατασθαλίες».