Έλενα Τσαγκρινού – Από μέρα σε μέρα γεννάει και δηλώνει: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ, με κλωτσάει το μωρό»

«Ξυπνάω πολύ χάλια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μετράει αντίστροφα για την ημέρα που θα κρατήσει αγκαλιά το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον DJ Stephan, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα για την Έλενα Τσαγκρινού. Η γοητευτική τραγουδίστρια, που θα γίνει πρώτη φορά μητέρα σε λίγες μέρες κάνει αποχή από τα social media καθώς, όπως αναφέρει, δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια και κάθε στιγμή ξεκούρασης είναι πολύτιμη.

Πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι τον περισσότερο χρόνο τον περνάει στο κρεβάτι, καθώς ο 9ος μήνας είναι και δύσκολος για την Έλενα Τσαγκρινού, επομένως αποφεύγει περιττές κινήσεις για να μην έχει πρόωρες συσπάσεις. Με ένα βίντεο στο Instagram η τραγουδίστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν ανεβάζει τόσο συχνά φωτογραφίες και βίντεο.

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού – Περιγράφει την καθημερινότητά της λίγο πριν γεννήσει: «Βρίσκομαι καθημερινά στο κρεβάτι για ώρες...»

Το μήνυμα της Έλενας Τσαγκρινού λίγο πριν γεννήσει

«Από μέρα σε μέρα περιμένω να γεννήσω, έχω χαθεί εννοείται γιατί προσπαθώ να ξεκουραστώ. Θα έρθουν δύσκολες ημέρες μόλις γεννήσω, γιατί θα έχω τον θηλασμό κλπ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ γιατί έχω ανυπομονησία, με κλωτσάει πάρα πολύ το μωρό, έχω συχνοουρία και είμαι συνέχεια με πόνους στην κοιλιά που έχει γίνει τεράστια. Προετοιμάζομαι γιατί μέρα με τη μέρα θα γεννήσω. Ξυπνάω πολύ χάλια γιατί δεν κοιμάμαι καλά», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.