Ελένη Καστάνη: «Μου έχει γίνει πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά συμφωνώ με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη...»

Παίρνει το μέρος του στη δήλωση ότι οι ηθοποιοί δεν προσφέρουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Καστάνη: «Μου έχει γίνει πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά συμφωνώ με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη...»

Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Summer's Cool και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός και πρώην συνεργάτιδα του Breakfast@Star αναφέρθηκε στις αλλαγές που γίνονται στην πρωινή εκπομπή, σχολίασε την παρουσία της lgbtq κοινότητας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ πήρε το μέρος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στη δήλωση ότι οι ηθοποιοί δεν προσφέρουν στην πολιτική.

Με αυτή την αφορμή, η Ελένη Καστάνη αποκάλυψε ότι κι εκείνης της είχε γίνει στο παρελθόν πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά θα μπορούσε να ασχοληθεί παράλληλα και με την υποκριτική, γι' αυτό αρνήθηκε.

Δείτε επίσης: Ελένη Καστάνη: «Να δώσουμε έναν φόρο τιμής σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα...» - Συγκίνηση με τα λόγια της για τον θάνατο της Παναγιωτοπούλου

Οι δηλώσεις της Ελένης Καστάνη

«Δεν είναι συνειδητή η αποχή μου από την τηλεόραση, τυχαίνει. Οι παλαιοί ηθοποιοί, αν προσέξετε, έχουν λίγη συμμετοχή στα τωρινά σίριαλ. Πέρασα φανταστικά στο Star, είχα πάει και σε μία περίοδο της ζωής μου που ήμουν αρκετά πιεσμένη ψυχολογικά, μου άλλαξε τη διάθεση. Με την Ελένη και τον Ετεοκλή βεβαίως θα το ξανάκανα. Εντυπωσιάζομαι που δεν θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ίσως κάνουν μία ανανέωση», σημείωσε αρχικά η Ελένη Καστάνη, αναφερόμενη στους πρώην συνεργάτες της.

Σχετικά με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η Ελένη Καστάνη δήλωσε πως: «Είχε το διαφορετικό του Σηκουάνα, αλλά έβρεξε κιόλας, ήταν κατάθλιψη. Καλά κάνουν και δείχνουν την lgbtq κοινότητα, είναι και αυτά μέσα στη ζωή».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στη δήλωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τους ηθοποιούς και την πολιτική. «Συμφωνώ με τον φίλο μου, τον Βλαδίμηρο. Και σ' εμένα έχει γίνει πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι ηθοποιός και πολιτικός», ανέφερε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η Ελένη Καστάνη.