Ζέτα Μακρυπούλια: Η ηλικία, η καταγωγή και οι επώνυμοι έρωτές της

Το παρελθόν της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς και ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες (δείτε εδώ τις υπόλοιπες) της ελληνικές τηλεόρασης. Ο κόσμος την έχει αγαπήσει για τους ρόλους της στο παρελθόν, αλλά και για το ιδιαίτερο χιούμορ της, το οποίο έχει αρχίσει να φαίνεται όλο και περισσότερο με τα χρόνια της παρουσίασης του Ρουκ Ζουκ στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Η ίδια σήμερα, Τετάρτη 31 Ιουλίου, έχει τα γενέθλιά της και με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη πάμε να μάθουμε ή να φέρουμε στη μνήμη μας και πάλι κάποια πράγματα για την ζωή της.

Ποια είναι η Ζέτα Μακρυπούλια

Γεννήθηκε το 1978 και σήμερα κλείνει τα 46 της. Κατάγεται από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας και γονείς της είναι ο Κώστας και η Κική. Έχει δύο αδέρφια, τον Παναγιώτη και τον Άκη, οι οποίοι της έχουν χαρίσει 6 υπέροχα ανιψάκια τα οποία λατρεύει (δείτε εδώ το ποιο πρόσφατο μέλος της οικογένειάς της).

Ζέτα Μακρυπούλια γονείς

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ίασμος - Βασίλης Διαμαντόπουλος και έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση σε ηλικία 13 ετών συμμετέχοντας σε διάφορες διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους.

Ζέτα Μακρυπούλια αδέρφια

Οι σχέσεις της

Έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει δύο σχέσεις με διάσημους άντρες, και μάλιστα και οι δύο είναι τραγουδιστές, οι οποίες έχουν μείνει στην ιστορία.

Η πρώτη της σχέση που έγινε γνωστή ήταν με τον Αντώνη Ρέµο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το 1996 σε εκδήλωση όπου βραβεύτηκαν ως ο «Βαλεντίνος» και η «Βαλεντίνα» της χρονιάς, όμως έγιναν ζευγάρι τρία χρόνια αργότερα, το 1999.

Έμειναν μαζί για επτά ολόκληρα χρόνια, µε τα δηµοσιεύµατα κατά καιρούς να τους θέλουν να παντρεύονται, να χωρίζουν και να τα ξαναβρίσκουν, μέχρι που το 2006 ήρθε το οριστικό τους τέλος. «Την αγάπησα τη Ζέτα και δεν µπορώ να ξεχάσω όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα µαζί της», έλεγε ο τραγουδιστής για εκείνη.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης Αντώνης Ρέμος

Πέρασε αρκετός καιρός που η ίδια έμεινε μόνη της μετά τον χωρισμό τους, καθώς δεν ήταν έτοιμη να μπει ξανά σε άλλη μία μακροχρόνια σχέση, μέχρι που μπήκε στη ζωή της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το φλερτ τους ξεκίνησε το 2010 στα βραβεία MAD και εξελίχθηκε γρήγορα σε σχέση, την οποία όμως για πολύ καιρό προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή και να προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους κράτησε 11 χρόνια. Το 2021 αποφάσισαν πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι μαζί. Μέχρι και σήμερα, όμως, διατηρούν άψογες σχέσεις.

Υπάρχει, όμως, και μία σχέση της για την οποία δεν γνωρίζουν πολλοί! Ο πρώτος της επώνυμος έρωτας ήταν με τον γυμναστή Κώστα Αλιμπέρτη και πρώτο ξάδερφο της Σοφίας Αλιμπέρτη. Κρύβονταν πολύ καλά αρχικά, αλλά οι δημοσιογράφοι και οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν παντού, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να κουραστούν και να σταματήσουν το κρυφτό.

Πλέον, βρίσκεται σε μία άλλη φάση της ζωής της και έχει πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις.

«Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δίκη μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι οκ με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό», εξομολογήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της.