Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η συνάντηση με τον Στάθη Σχίζα σε μπαρ στη Μύκονο τα ξημερώματα - Πολύ κοντά μεταξύ τους

Βίντεο από όσα συνέβησαν κατά την έξοδό τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στάθης Σχίζας βρίσκεται στη Μύκονο, ένα νησί που συνηθίζουν να επιλέγουν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz κάθε καλοκαίρι, και εκεί μένει αυτές τις ημέρες και η πρώην σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Αναμενόμενο, λοιπόν, ήταν να συμβεί κάποια συνάντηση μεταξύ τους, είτε στα σοκάκια είτε σε κάποιο μαγαζί.

Πριν από μερικές ημέρες ο Πέτρος Νάζος, ο δημοσιογράφος του Mykonos Live Tv, είχε αναφέρει πως τους είχε δει μαζί εκεί, την ώρα που εκείνη χάζευε τις βιτρίνες κι εκείνος έκανε την βόλτα του (δείτε εδώ), εξηγώντας πως σκόπευε να αποκαλύψει περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Η συνάντηση του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο

Αποφάσισε, λοιπόν, να φέρει στη δημοσιότητα βίντεο από μία τυχαία συνάντηση που είχαν, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα πριν από κάποια 24ωρα, έξω από μπαρ του νησιού των ανέμων, με εκείνον να κινείται προς το μέρος της και να ξεκινάει συζήτηση μαζί της. Μπορεί μετά τον χωρισμό τους να είχαν απομακρυνθεί και να απέφευγαν να κοιταχτούν ή να μιλήσουν, ωστόσο φαίνεται πως αυτό πια αποτελεί παρελθόν και πλέον έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Δείτε επίσης: Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Όλη η αλήθεια μετά τις τρυφερές στιγμές τους χέρι χέρι στη Μύκονο

Πριν από λίγο καιρό, πάντως, η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και η ίδια στάθηκε μπροστά της για να απαντήσει σε μερικές από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν επίσης εκεί.

Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να έρθει ένας νέος έρωτας στη ζωή της, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί στον εαυτό της και στη δουλειά της.

«Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει δεν είναι ο πρώτος μου στόχος, δεν τρελαίνομαι για όλο αυτό», απάντησε χαρακτηριστικά. Επειδή, όμως, κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα που μιλούν, όχι για έναν νέο έρωτα, αλλά για έναν παλιό, με τις φήμες για την επανασύνδεση με τον νικητή του Survivor 5 να φουντώνουν, η ίδια αντέδρασε: «Υπάρχει αυτή η φημολογία; Γράφτηκε αυτό; Έχει ειπωθεί; Δεν έχει καμιά δόση αλήθειας. Όχι, καμία σχέση».

Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας - «Όταν χώρισα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν το είπα στο παιδί μου, το έμαθε από...»

Μετά το τέλος του βίντεο, όμως, η Μάρτζυ Λαζάρου πήρε τον λόγο αμέσως και είπε όλο νόημα: «Κάποιος ψεύδεται! Εγώ ξέρω όχι ότι είναι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο... αλλά ότι έχουν έρθει κοντά, έχουν μία επικοινωνία πάρα πολύ καλή μεταξύ τους. Όχι ότι είναι μαζί...».

Δείτε επίσης: «Κάνω αλλαγές!» - Η νέα απόφαση που πήρε μετά τη κατάψυξη ωαρίων