Γη της Ελιάς: Το παιδί δίπλα στον Κούλλη Νικολάου πρωταγωνιστεί σήμερα στη σειρά του Mega!

Τον ακολουθεί από το Μπρούσκο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Το παιδί δίπλα στον Κούλλη Νικολάου πρωταγωνιστεί σήμερα στη σειρά του Mega!

Μία σχέση ζωής που κορυφώνεται με τον νέο κύκλο στη «Γη της Ελιάς». Το επιτυχημένο σίριαλ του Mega βαδίζει αισίως στον 4ο κύκλο του, με το πρώτο τρέιλερ να είναι στον «αέρα». Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν, πέρα από συνεργάτες, έχουν γίνει και αγαπημένοι φίλοι, με την τηλεοπτική οικογένεια του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου να αριθμεί όλο και περισσότερα μέλη ανά τη χρονιά.

Ο λόγος σήμερα γίνεται για ένα απ' τα... παιδιά του καστ. Μπορεί να ήταν έντεκα χρονών όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον Κούλλη Νικολάου, όμως τώρα παίζουν μαζί στη «Γη της Ελιάς» και κλέβει τις εντυπώσεις με την ομορφιά του. Στα 23 του σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν όμορφο νέο άντρα και πολλά υποσχόμενο ηθοποιό.

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Δυο χωρισμοί σοκ στο νέο κύκλο

Η throwback φωτογραφία του ηθοποιού από τη Γη της Ελιάς

Με αφορμή τα γενέθλιά του Κούλλη Νικολάου δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από το 2016 στο «Μπρούσκο», και μία σημερινή στη «Γη της Ελιάς». «Στην πρώτη φωτογραφία ήμουν 11 χρονών, κάπου στο 2016, όταν το Μπρούσκο είχε έρθει για γυρίσματα στη Ρόδο. Δεν πίστευα ότι έβλεπα από κοντά τον “Ματθαίο” κι έτσι ζήτησα να βγάλουμε μια φωτογραφία. 7 χρόνια μετά, στη δεξιά φωτογραφία, βρισκόμαστε να παίζουμε μαζί στην τηλεόραση, κι έτσι γνώρισα τον Κούλλη Νικολάου. Έναν πολυ σημαντικό ΑΝΘΡΩΠΟ από τον οποίο μαθαίνω κάθε μέρα. Σ’ ευχαριστώ που πιστεύεις σε μένα. Χρόνια πολλά Κούλλη»!

Μπρούσκο Κούλλης Νικολάου - Μίλτος Χαρόβας

Ο λόγος για τον Μίλτο Χαρόβα, τον Παρασκευά στη Γη της Ελιάς. «Έπαθα, έκλαψα! Να είσαι καλά ταλαντούχε άνθρωπε, καλοαναθρεμμένε, που έχεις την χάρη του Θεού και την κρατάς γερά με θεμέλια σεβασμού και αγάπης», απάντησε συγκινημένος ο Κούλλης Νικολάου κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία τους:

Η γη της Ελιάς Κούλλης Νικολάου - Μίλτος Χαρόβας