Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της - Η πρόταση γάμου και οι κοινές φωτογραφίες

Τι έλεγε πριν μήνες για την απόκτηση παιδιού και την κρυοσυντήρηση ωαρίων που δεν έκανε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της - Η πρόταση γάμου και οι κοινές φωτογραφίες

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με από τον παραλίγο σύζυγό της (δείτε εδώ πως έμαθε ότι έχει άλλη), βρήκε ξανά τον έρωτά στα μάτια του νυν συντρόφου της και πλέον πατέρα του παιδιού της που σε λίγους μήνες θα έρθει στη ζωή, αφού ανακοίνωσε πως είναι έγκυος με τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Όπως όμως και με τον πρώην σύντροφό της, έτσι και με αυτόν έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό το λόγο και δεν θέλει να δείχνει το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να αναφέρει το όνομα του.

Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει μονάχα κοινές φωτογραφίες στις οποίες κρύβει το πρόσωπό του με διάφορα αυτοκόλλητα, ενώ όταν μπορεί κόβει την φωτογραφία μέχρι λίγο πιο κάτω από το κεφάλι του.

«Έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο και νιώθω πλέον, πως έχω οικογένεια. Είχα τη χαρά φέτος να στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον άντρα μου και πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητικό, είχαν έρθει και οι γονείς μας, ο μπαμπάς μου, η μαμά του και βάλαμε όλοι από ένα στολίδι στο δέντρο, κάναμε και από μία ευχή», έχει πει για τον σύντροφό της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σύντροφος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πατέρα παιδιού

Η πρόταση γάμου που της έχει κάνει

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δεν άργησε να κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Την Τετάρτη (4/10) όταν είχε πάει καλεσμένη στη στήλη ''Θάρρος ή αλήθεια'' της Μαίρης Αργυριάδου στην εκπομπή Breakfast at star έδειξε το μονόπετο που της έχει δώσει το αγαπημένος της. Η δημοσιογράφος ήταν εκείνη που αποκάλυψε πως έχει γίνει πρόταση γάμου την οποία δέχτηκε.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει για την απόκτηση παιδιού

Σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει στην κάμερα του Mega Καλημέρα είχε αναφερθεί στο κομμάτι της μητρότητας. Όπως είχε εξομολογηθεί βρήκε τον κατάλληλο σύντροφο για το κομμάτι του παιδιού, ενώ ήταν όνειρο της να αποκτήσει ένα μωράκι.

«Δεν είχα σκεφτεί την κατάψυξη ωαρίων και ήταν το μόνο λάθος, που είχα κάνει, αλλά εντάξει ακόμα 39 χρονών είμαι, έχουμε δει και άλλες περιπτώσεις και 50 χρονών να έχουν εγκυμοσύνες και 45χρονες, οπότε έχουμε θετική σκέψη», είχε πει μήνες πριν μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδάκι (δείτε το φύλο του μωρού).