Onar: Πόσο κοστίζει μια βραδιά τον Αύγουστο στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Θα μένατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη είναι η Άνδρος από τότε που γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο. Εκεί το ζευγάρι ταξιδεύει κάθε καλοκαίρι όπου περνάει μεγάλο μέρος των διακοπών του, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο αλλά και όποτε χρειάζεται για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο επιχειρηματίας διαθέτει στο νησί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα η οποία έχει βραβευτεί (δείτε φωτογραφία). Η σεζόν για το ξενοδοχείο ξεκινάει κατά τον Μάϊο και κατεβάζει ρολά τον Οκτώβρη.

Βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση 350μ. από τη βοτσαλωτή παραλία Άχλα. Είναι ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες μονάδες, χτισμένες με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Έχει επίσης, ένα εστιατόριο με όμορφη πλακόστρωτη αυλή κάτω από τη σκιά πλατανιών.

Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.


Πόσο κοστίζει όμως ένα βράδυ στο Onar της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου;

Η πιο ακριβή βίλα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για μια νύχτα, την πρώτη μέρα του Αυγούστου κοστίζει 610 ευρώ για 2 άτομα. Βέβαια, υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές. Για ένα βράδυ τον Αύγουστο αν κλείσεις την σουίτα με την ιδιωτική πισίνα και θέα θάλασσα, κοστίζει 281 ευρώ για 2 ενήλικες.


Να σημειώσουμε πως όποιος θέλει να πάει στο Onar, η γύρω περιοχή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και πεζοπορία, ενώ επίσης μπορούν να κανονιστούν συνεδρίες γιόγκα κατόπιν αιτήματος. Το λιμάνι του Γαυρίου απέχει 35χλμ. και η Χώρα της Άνδρου βρίσκεται 25χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.