Πέθανε επιτυχημένη ηθοποιός στα 46 της - «Η μνήμη της θα ζει αιώνια στις καρδιές μας», ανακοίνωσε η μητέρα της

Δύσκολες στιγμές...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε επιτυχημένη ηθοποιός στα 46 της - «Η μνήμη της θα ζει αιώνια στις καρδιές μας», ανακοίνωσε η μητέρα της

Θλίψη επικρατεί στο Hollywood με την είδηση πως επιτυχημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών έπειτα από δύσκολη και μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Την ανακοίνωση έκανε η μητέρα της με συγκινητικά λόγια.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της ηθοποιού που πέθανε

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας κόρης, αδερφής και φίλης Έρικα Ας (1977-2024). Μετά από μια μακρά και θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο, έφυγε ειρηνικά περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της. Η Έρικα ήταν μια καταπληκτική γυναίκα και ταλαντούχος entertainer που άγγιξε αμέτρητες ζωές με το έντονο πνεύμα, το χιούμορ και το γνήσιο κέφι της για ζωή. Η μνήμη της θα ζει αιώνια στις καρδιές μας. Είμαστε ευγνώμονες για τις ευγενικές εκφράσεις αγάπης και υποστήριξης κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», ανακοίνωσε η οικογένεια της.

Έρικα Ας πέθανε
theericaash/Instagram

Φίλοι και συνάδελφοι της γράφουν συλλυπητήρια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, που έγραψε στο Instagram: «Αποκλείεται. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Τόσο απίστευτο ταλέντο. Έφυγες πολύ νωρίς. Αναπαύσου εν ειρήνη Έρικα».

Η ηθοποιός Έρικα Ας, ήταν γνωστή και για τη συμμετοχή της στο "Scary Movie" και το "Survivor’s Remorse". Ήταν μέλος του καστ στα προγράμματα κωμωδίας σκετς MADtv και The Big Gay Sketch Show.

Δείτε επίσης: Βαρύ πένθος για την οικογένεια γνωστού καλλιτέχνη - Πέθανε ξαφνικά η 25χρονη θετή του κόρη