Μαρία Αντωνά: Με πράσινο μίνι φόρεμα και κόκκινο κραγιόν - Η ρομαντική φωτογραφία από την έξοδο με τον Γιώργο Λιάγκα για κρασάκι στην Τήνο

Η σπάνια "κοινή" ανάρτησή τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ο Γιώργος Λιάγκας εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στο εξοχικό του στην Τήνο και αφού πέρασε αρκετό χρόνο με τα δύο παιδιά του, όταν εκείνα έφυγαν στη Χαλκιδική για να περάσουν χρόνο με την μητέρα τους, Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε στην αγκαλιά τους άβαφη με πιασμένα μαλλιά), τον επισκέφθηκε στο νησί η σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Η ίδια, παρόλο που τις περισσότερες φορές αποκαλύπτει το μέρος που βρίσκεται μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, αυτή τη φορά προσπαθεί να είναι απόλυτα διακριτική, αφού ούτε εκείνη, αλλά ούτε και ο παρουσιαστής επιθυμούν να προβάλλουν την σχέση τους έντονα.

Η βραδινή έξοδος της Μαρίας Αντωνά και του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Παρόλα αυτά, δεν λείπουν οι φωτογραφίες από όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα τους, ακόμη κι αν δεν ανεβάζει στιγμιότυπα με το πρόσωπο του καλού της. Το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουλίου, για παράδειγμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram story από την έξοδό τους για κρασάκι, την ώρα που τσούγκριζαν τα ποτήρια τους, χωρίς να τον δείχνει.

Δείτε επίσης: Πόσο καιρό είναι ζευγάρι - Η ευχάριστη ανακοίνωση για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Μαρία Αντωνά Γιώργος Λιάγκας κρασί Τήνος

Λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει και το σύνολο που επέλεξε να φορέσει στην έξοδό τους. Ένα πράσινο μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα και κατακόκκινο κραγιόν.

Το βράδυ της Κυριακής 28/7 μάλιστα, Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε πάρτι που διοργανώθηκε στο νησί.

Το ζευγάρι έκατσε πίσω από τον Dj που φαίνεται είναι φίλος της ραδιοφωνικής παραγωγού που επίσης ασχολείται με την μουσική. Δεν τους ένοιαξαν τα αδιάκριτα βλέμματα που τους κοιτούσαν και χόρεψαν ενώ διασκέδασαν πολύ.

Γιώργος Λιάγκας Μαρία Αντωνά Τήνος