Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αγκαλιά σε αιώρα δίπλα στη θάλασσα με τον γιο του - Η τρυφερή φωτογραφία με τον Κίμωνα από τις διακοπές τους

Η μεγάλη του αδυναμία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρύσα Μιχαλοπούλου
Instagram / Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τον γιο του, Κίμωνα, και την σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, και συχνά πυκνά δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουλίου, μάλιστα, ανέβασε στο προφίλ του μία πολύ τρυφερή στιγμή με τον μπέμπη του. Οι δυο τους ήταν αγκαλιασμένοι, πάνω σε μία αιώρα δίπλα στην θάλασσα και απολάμβαναν την ημέρα τους χαλαρώνοντας. Τα like και σχόλια, φυσικά, έπεσαν "βροχή", αφού οι ακόλουθοι του διάσημου σεφ ξετρελάθηκαν.

Η τρυφερή ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του από τις διακοπές τους

«Όμορφα...!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης. Είναι αυτή η πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας; Μπείτε στα story στο Instagram του youweekly.gr να ψηφίσετε!

Δείτε επίσης: Στα πράσινα με καπελάκι ο μικρός του γιος - Έπαιζε με το λάστιχο στις καλοκαιρινές τους διακοπές


Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται η Χρύσα Μιχαλοπούλου πριν από λίγο καιρό, είχε εξομολογηθεί για τον γιο τους, ο οποίος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022:

«Εγώ έχω ξανανιώσει τώρα με το μωρό. Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα. Το παιδί δεν ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου, ήθελα πάντα να γίνω νέα μαμά. Το νέα μου καθόταν κάπως πολύ όμορφα. Το φοβερό είναι ότι όταν ήρθε ο μικρός για εμένα δεν άλλαξε τίποτα, ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Λίγο είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο ότι μπορείτε να φύγετε τώρα και είπα ότι ωραία με εμπιστεύονται.

Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και είναι και φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα σε 10 χρόνια και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ. Με τον Λεωνίδα γνωριστήκαμε με μία πολύ βαρετή συζήτηση στο instagram πριν από την καραντίνα».