Καλομοίρα: Παρανυφάκι με στεφάνι στα μαλλιά και κορδέλα στη μέση η 8χρονη κόρη της - Το παραμυθένιο φόρεμα της δίπλα στον Γιώργο Μπούσαλη

Τραγούδησε στον γάμο για τη νύφη και τον γαμπρό η ίδια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Καλομοίρα
Instagram / Καλομοίρα

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στην Ελλάδα, μαζί με τα παιδιά τους, και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πέρασαν κάποιο χρόνο με τους κουμπάρους τους, την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα (δείτε εδώ τα νυχτοπερπατήματά τους και τους χορούς τους στα μπουζούκια), ωστόσο λίγο μετά βρέθηκαν στην Λακωνία, καθώς ήταν καλεσμένοι σε γάμο.

Η συγγενής της τραγουδίστριας, Δήμητρα Σαράντη παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, Θανάση σε μία παραδοσιακή τελετή με νταούλια από την συνοδεία της νύφης στην εκκλησία, μέχρι και στο γλέντι αργότερα. Το ζευγάρι μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από εκεί στα social media, με τον Γιώργο Μπούσαλη να αποκαλύπτει με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως η μεγάλη τους κόρη, Αναστασία, η οποία είναι 8 χρονών, ήταν ένα από τα παρανυφάκια.

Η εμφάνιση της κόρης της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη ως παρανυφάκι σε γάμο

Φορούσε ένα πολύ εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, με πράσινη - χακί κορδέλα στη μέση και ένα στεφάνι με λευκά άνθη στα μαλλιά της και όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της. Και η μητέρα της, ωστόσο, έκανε πολύ ωραία εμφάνιση, με ένα παραμυθένιο στράπλες φόρεμα, με λιλά λουλούδια.

Δείτε επίσης: Δεκάδες σχόλια κάτω από το βίντεο της Καλομοίρας με μαγιό - Οι βουτιές στη θάλασσα με μικροσκοπικό μπικίνι

Κόρη Καλομοίρας παρανυφάκι
Instagram / Γιώργος Μπούσαλης

Καλομοίρα Μπούσαλης καλεσμένοι σε γάμο
Instagram / Καλομοίρα

Η ίδια, μάλιστα, στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε, ερμήνευσε το πρώτο τραγούδι που χόρεψε το ζευγάρι. Επέλεξαν το «Γιατί έχω εσένα» του Γιάννη Πλούταρχου, και οι δυο νεόνυμφοι το χόρεψαν αγκαλιασμένοι στην πίστα με τον κόσμο να τους θαυμάζει σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους.

Δείτε επίσης: Διώροφο με τεράστιο πράσινο κήπο - Το σπίτι που μένει με τον Μπούσαλη και τα παιδιά τους στην Αμερική