Εμπρησμός σε αυτοκίνητο γνωστού ηθοποιού στη Νέα Σμύρνη - Οι εκρήξεις τρομοκράτησαν την γειτονιά

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου - ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου - ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Τεράστιο σοκ και αναστάτωση επικράτησε σε περιοχή της Νέας Σμύρνης όταν αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και οι εκρήξεις έκαναν τον κόσμο να βγει στα μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει και αν κινδυνεύουν οι ίδιοι και τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτικές σειρές μεγάλου καναλιού.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του ηθοποιού

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε παρκάρει το αυτοκίνητο στην οδό Ταταούλων και σε μικρή απόσταση από την πολυκατοικία που διαμένει. Οι δράστες - σύμφωνα με την πυροσβεστική - περιέλουσαν το αμάξι με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έριξαν αφρό και νερό και έσβησαν τελικά τις φλόγες. Μάλιστα, ζημιές υπέστη ένα ακόμη σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Την έρευνα για την εμπρηστική επίθεση έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος, που αναζητεί οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων που πιθανότατα να έχουν καταγράψει τους εμπρηστές. Όσον αφορά τον ηθοποιό αναμένεται εντός της ημέρας να καταθέσει στους αξιωματικούς της υπηρεσίας.