Δύσκολες στιγμές για τον Νίκο Μουτσινά - Πέθανε ο ένας σκύλος του

«Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση, η πιο αληθινή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Νίκος Μουτσινάς καθώς ο ένας σκύλος του έφυγε από την ζωή. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε φωτογραφίες από διάφορες τρυφερές στιγμές τους και έγραψε "Εις το επανιδείν".

Ο παρουσιαστής - που ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση - έχει τεράστια αδυναμία στα ζώα. Μάλιστα, έχει εκτός του Άντυ που "έφυγε", ακόμα ένα σκύλο τον Τρίκι και μια γατούλα.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά για το σκύλο του που πέθανε

«Αντουλη….σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας..
Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση,η πιο αληθινη,η πιο υπομονετική,η πιο σημαντικη (κι ας μην το καταλάβαινα).
Ήσουν το καλυτερο σκυλι..μου λείπεις πολύ.. Σ αγαπάω ..
Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Νίκος Μουτσινάς.


Σχετικά με τα σκυλιά που έχει υιοθετήσει, ο Νίκος Μουτσινάς είχε εξομολογηθεί πως «Τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δύο μου σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτή είναι η οικογένεια, για να μη λέμε και βλακείες. Αν και το έχεις παρακολουθήσει, η προσωπική μου ζωή δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν, δεν είναι κρυφή, αλλά δεν είναι και για όλους. Όποτε κάνω μια προσπάθεια και δεν μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες, θα κάνω κι άλλη μια. Αν με δεις με παπαγάλο, σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει».

Αυτά είναι όλα τα ζώα του

«Σας παρουσιάζω αυτά τα τρία υπέροχα δώρα που μου έκανε η ζωή. Τρία αδέσποτα που κάνουν την καθημερινότητα μου να έχει πλάκα, συναίσθημα, και την αίσθηση της αγάπης σε όλο της το μεγαλείο. Αν και μόνο αν σας έρθει η επιθυμία να μοιραστείτε την ζωή σας με ένα ζωάκι, ας είναι αδέσποτο… θα του δώσετε μεγάλη χαρά και θα νιώσετε κι εσείς ότι προσφέρατε».