Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Ευτυχισμένη η ηθοποιός στο πλευρό του

O μπασκετμπολίστας έμαθε ελληνικά για χάρη της!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/brunocerella.30
Instagram/brunocerella.30

Η Αθηνά Οικονομάκου χαμογελάει ξανά μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και δεν κρύβει πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του Ιταλοαργεντίνου μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα.

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Ίμπιζα αυτές τις μέρες μαζί με τον σύντροφό της, απ' όπου μοιράζονται και οι δύο διαρκώς στιγμιότυπα από το ταξίδι, αλλά και τον έρωτά τους. Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στο πλευρό του Μπρούνο Τσερέλα και λάμπει από ευτυχία.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Ξαπλωμένοι κάτω από τον ήλιο στην Ίμπιζα - Φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι με τον Μπρούνο Τσερέλα μετά από μέρες

Αθηνά Οικονομάκου Μπρούνο Τσερέλα

Τα νέα στιγμιότυπα της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Το ζευγάρι, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη συναυλία των Coldplay έχει σταματήσει να κρύβεται. Το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουλίου, ο Μπρούνο Τσερέλα ανέβασε στο προφίλ του μια φωτογραφία, όπου έχει στην αγκαλιά του την Αθηνά Οικονομάκου, με θέα τη θάλασσα.

Από την άλλη η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να μην έχει κάποια ανάρτηση στο πλευρό του -όλες οι φωτογραφίες της με τον Μπρούνο Τσερέλα είναι σε μορφή stories- αλλά στις φωτογραφίες που μοιράζεται κάνει όλα τα βλέμματα να πέφτουν πάνω της. Μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο διατηρεί ένα ασύλληπτο κορμί.

Βέβαια, η γυμναστική είναι αγαπημένη συνήθεια για την ίδια. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της με μαύρο μαγιό να ποζάρει στα νερά της Ίμπιζας, έκαναν χαμό.

Ανάμεσα σε εκείνους που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το κορμί της Αθηνάς Οικονομάκου ήταν βεβαίως και ο σύντροφός της. Ο Μπρούνο Τσερέλα, μάλιστα, έκανε το σχόλιό του στα ελληνικά και έγραψε στην ηθοποιό: «Ναι καλά».

Το σχόλιο του Μπρούνο Τσερέλα στην Αθηνά Οικονομάκου στα ελληνικά