Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιάζει στην πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον μικρό της γιο και φόντο το ηλιοβασίλεμα

Γέννησε πριν από ένα μήνα και λάμπει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/konstantinaspyropoulou
instagram/konstantinaspyropoulou

Από τις αρχές του μήνα, όταν έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και δεν το κρύβει. Η γοητευτική παρουσιάστρια είχε ήδη αποκτήσει έναν γιο με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον Βλάσση, και στις 2 Ιουλίου γέννησε τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα του πατέρα της: Βασίλης.

Για πρώτη φορά, μετά από το κοινό τους στιγμιότυπο στο μαιευτήριο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε μία φωτογραφία μαζί με τον μικρό Βασίλη που έχει γεμίσει τη ζωή της με όμορφες στιγμές. Σημειώνεται δε, ότι στο σύντομο διάστημα μετά τη γέννα φαίνεται να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ ξεκίνησε τις βουτιές, απ' όπου μοιράζεται πολύ χαριτωμένα στιγμιότυπα με τον μικρό Βλάσση.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκίνησε τις βουτιές με τον γιο της, μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη (Φωτογραφίες)

Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον μικρό της γιο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου, κρατώντας στην αγκαλιά της τον Βασίλη. Βέβαια, όπως αναφέρει η ίδια, ο ήλιος δεν βρισκόταν στο background, αλλά στα χέρια της! Τα δύο παιδιά της είναι όλος ο κόσμος της.

«Το ηλιοβασίλεμα μου», έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Με προσεγμένη διατροφή και γυμναστική, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως στα κιλά που είχε πριν μείνει έγκυος για δεύτερη φορά. Μάλιστα, μας έδωσε και μία εικόνα πρόσφατα, όπου είχε ετοιμάσει από πριν ένα μπολ με κινόα, κολοκυθάκια καρότα και κάποια ακόμη υλικά. Είναι μία εύκολη και χορταστική επιλογή για όσους προσέχουν επίσης ή θέλουν να χάσουν κιλά, με την ίδια να το απολαμβάνει χωρίς τύψεις.

Μετά την πρώτη γέννα της είχε επίσης πάρει 30 κιλά, τα οποία πέτυχε να χάσει όλα με το παρακάτω μενού! Για πρωινό είχε γάλα και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και μια κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα, γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι και για μεσημεριανό προτιμούσε λευκό κρέας, όπως στήθος κοτόπουλο ή ψάρι.