Συγκινεί ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Έχασα το μισό θεατρικό μου εαυτό»

Ήταν καρδιακοί φίλοι από τη σχολή του Εθνικού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Σταμάτης Φασουλής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μαντάγαρη. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τη σχέση του με την Άννα Παναγιωτοπούλου, που πριν από περίπου τέσσερις μήνες έφυγε από τη ζωή.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής συνδέονταν με βαθιά φιλία από την εποχή που ακόμα ήταν συμφοιτητές στη δραματική σχολή του Εθνικού. Οι δυο τους, μάλιστα, υπήρξαν βασικά μέλη του Ελεύθερου Θεάτρου από τις απαρχές του και πρωταγωνίστησαν στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία, «Και συ χτενίζεσαι».

Δείτε επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία της - Η τραγική στιγμή όπου ο Σταμάτης Φασουλής στέκεται πάνω από το φέρετρό της

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Φασουλή για την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου

«Είναι σαν να έχασα το μισό θεατρικό μου εαυτό. Και δεν ήταν μόνο θέατρο η Άννα. Πέρα από φίλη, ήταν ένας τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων. Η Άννα έβλεπε τα πράγματα με ένα χιούμορ όταν ήταν μικρή που εγώ δεν το είχα υπ’ όψιν μου και μου άλλαξε τη ζωή. Με τα χρόνια η Άννα σχεδόν αυτό το έβαλε εν ύπνω και σε μένα αναπτύχθηκε πάρα πολύ, όπως κι εκείνη πήρε δικά μου πράγματα και τα έκανε δουλειά και τα προχώρησε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Άννα Παναγιωτοπούλου Σταμάτης Φασουλής
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Ανταλλάξαμε πολύ βαθιά και πολύ ακριβά πράγματα με την Άννα και μερικά ανείπωτα. Τέτοια ένωση δεν ξέρω αν θα έχω άλλη στη ζωή μου. Αν και πιστεύω ότι την έχω μέσα μου σε πράγματα που αναφέρω, σε τόνους φωνής και βλέμματα», κατέληξε ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας για την αγαπημένη του φίλη.