Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Στάθης Σχίζας: «Δύο ξένοι» στο ίδιο νησί - H αντίδρασή τους μόλις συναντήθηκαν

Το πρώην ζευγάρι έχει πλέον τυπικές σχέσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για άλλη μία χρονιά, η Μύκονος έχει γίνει πόλος έλξης επωνύμων, που απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ανάμεσα σε εκείνους που παρέλασαν τις προηγούμενες μέρες από τα γραφικά σοκάκια του νησιού ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, που έζησαν έναν μεγάλο έρωτα τα προηγούμενα χρόνια. Φαίνεται, ωστόσο, πως οι ευτυχισμένες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα στο «νησί των ανέμων» απολαμβάνει τις διακοπές του ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να χαλαρώσει και να περάσει χρόνο με τους αγαπημένους του φίλους.

Δείτε επίσης: Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Όλη η αλήθεια μετά τις τρυφερές στιγμές τους χέρι χέρι στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρίσκεται επίσης και η πρώην σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στη Μύκονο και φροντίζει να μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Τυπικές σχέσεις για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα

Το πρώην ζευγάρι έχει αφήσει πίσω όσα συνέβησαν στο παρελθόν και πλέον διατηρεί τυπικές σχέσεις. Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε τον Στάθη Σχίζα ενώ έκανε τη βόλτα του στα Ματογιάννια μαζί με έναν φίλο του, την ίδια ώρα που και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χάζευε τις βιτρίνες των καταστημάτων, περπατώντας στα σοκάκια του νησιού.

Ο δημοσιογράφος, Πέτρος Νάζος που βρίσκεται στο νησί, μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για την «συνάντηση» του πρώην ζευγαριού και αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.