Νικηφόρος Βυθούλκας: Στα μπουζούκια αγκαλιά με πρώην παίκτρια του Survivor - Τα τρυφερά αγγίγματα

Δεν κρυβόντουσαν και ήταν ιδιαίτερα κοντά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικηφόρος Βυθούλκας: Στα μπουζούκια αγκαλιά με πρώην παίκτρια του Survivor - Τα τρυφερά αγγίγματα

Στα μπουζούκια διασκέδασε πριν από μερικές ημέρες ο Νικηφόρος Βυθούλκας με μελαχρινή καλλονή, πρώην παίκτρια του Survivor. Ο τραγουδιστής με το μοντέλο έκατσαν σε ένα από τα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου που τραγουδάει ο Λευτέρης Πανταζής και δεν έκρυψε την συνοδό του.

Με αυτή την πρώην παίκτρια του Survivor διασκέδασε ο Νικηφόρος

Ο Νικηφόρος πραγματοποίησε βραδινή έξοδο με την 23χρονη Ζωή Ασουμανάκη με καταγωγή από την Κρήτη η οποία έγινε γνωστή μέσα από το "Miss International 2023".

Οι δυο τους καθόντουσαν αγκαλιά σχεδόν όλο το βράδυ, ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά αγγίγματα και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα τους. Το φημολογούμενο ζευγάρι φάνηκε να περνάει πολύ όμορφα, ενώ αμηχανία σημειώθηκε όταν πήγε κοντά τους να τραγουδήσει ο Λευτέρης Πανατζής.

Αν είναι μαζί ή όχι ο χρόνος θα δείξει... (δείτε εδώ με ποια διάσημη επιχειρηματία του χρέωναν πως είχε σχέση).

Νικηφόρος Βυθούλκας Ζωή Ασουμανάκη

Νικηφόρος Βυθούλκας Ζωή Ασουμανάκη μπουζούκια

Νικηφόρος Βυθούλκας Ζωή Ασουμανάκη ζευγάρι

Νικηφόρος Βυθούλκας Ζωή Ασουμανάκη σχέση

Τι έχει πει ο Νικηφόρος για την προσωπική του ζωή;

«Είμαι από τους άντρες που κλαίνε, αλλά όχι και συνέχεια. Μη γίνει και συνήθεια... Εννοείται έχω κλάψει, αλλά είναι και λίγο επίφοβο αυτό, γιατί θεωρώ ότι η γυναίκα θέλει να θαυμάζει τον άντρα κι αν νιώσει ότι έχει πέσει τόσο πολύ, θα αρχίσει να τον λυπάται κι εκεί αρχίζει χάνει το παιχνίδι. Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι έδωσα όλη την ενέργειά μου, αφήνοντας πίσω τη δουλειά μου. Μου στοίχισε πολύ, ήταν πάρα πολλά χρόνια σχέση», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Έρχονταν κάτω από το σπίτι μου και μου άφηναν σημειώματα στο αυτοκίνητο. Έγραφαν τηλέφωνα και ονόματα», ανέφερε έπειτα για τις θαυμάστριές του και συνέχισε: «Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι και θα ήθελα λίγο να το ζήσω το συναίσθημα, γιατί έχω ζηλέψει ανθρώπους που το έκαναν. Όταν πατάς τόσο πολύ στη γη, χάνεις και λίγο την αστερόσκονη αυτή, γιατί ο κόσμος όταν σε βλέπει στη σκηνή μπορεί να θέλει και λίγο το "ψώνιο"».

«Δεν είμαι σε σχέση. Δεν ξέρω αν μου λείπει η συντροφικότητα, γιατί καμία φορά όταν έχεις καιρό να το ζήσεις και ξεχνάς πως είναι, αλλά ξεχνάς και την ανάγκη που σου δημιουργείται. Συνηθίζεις να είσαι μόνος του. Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου και φάνηκε μετά αυτό. Αυτό που σκέφτομαι τώρα μόνο είναι τα παιδιά, θα ήθελα σίγουρα 2 - 3».