Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Τα "έσπασαν" σε party μέχρι το πρωί - Έκατσαν πίσω από τον dj και χόρευαν

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Γιώργος Λιάγκας με το που τελείωσε το Πρωινό του ΑΝΤ1 ετοίμασε τις βαλίτσες του και έφυγε για την όμορφη Τήνο όπου έχει το εξοχικό του σπίτι. Μαζί του ήταν και τα παιδιά του, Δημήτρης και Γιάννη για να κάνουν μαζί καλοκαιρινές διακοπές. Εδώ και ημέρες ο παρουσιαστής είχε πει πως τις πρώτες ελεύθερες ημέρες του θα τις περάσει με τους γιους του.

Όταν πέρασαν οι ημέρες και τα παιδιά ξεκίνησαν διακοπές με την Φαίη Σκορδά, πήγε στο νησί η σύντροφος του, Μαρία Αντωνά και η αποκάλυψη έγινε μέσω κοινών αναρτήσεων από ίδια μέρη που φωτογράφησαν. Μπορεί να μην μιλάνε για τη σχέση τους στις κάμερες και να μην φωτογραφίζονται μαζί, ωστόσο, δεν κρύβουν πως είναι μαζί και περνούν όμορφα.

Το βράδυ της Κυριακής 28/7 μάλιστα, Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε πάρτι που διοργανώθηκε στο νησί.

Η έξοδος Μαρίας Αντωνά - Γιώργου Λιάγκα

Το ζευγάρι έκατσε πίσω από τον Dj που φαίνεται είναι φίλος της ραδιοφωνικής παραγωγού που επίσης ασχολείται με την μουσική. Δεν τους ένοιαξαν τα αδιάκριτα βλέμματα που τους κοιτούσαν και χόρεψαν ενώ διασκέδασαν πολύ.

Γιώργος Λιάγκας Μαρία Αντωνά Τήνος

Συζούν;

Ρεπορτάζ θέλουν να έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ενώ ο παρουσιαστής έχει δει και μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση, αποκαλύπτοντας και πόσα κιλά έχει χάσει τον τελευταίο καιρό.

«Μπορούμε να το λέμε άνετα πια ότι είναι κανονική σχέση, δεν είναι απλά φίλοι οι άνθρωποι. Είναι περίπου ενάμιση μήνα μαζί. Βγήκε πάρα πολύ γρήγορα. Το συζητάμε ήδη ένα μήνα, άρα στις δύο εβδομάδες βγήκε στα sites αυτή η σχέση...», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και επισήμανε: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει χάσει 15 κιλά, μη σας πω και 18!».

Σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Μπορούμε να πούμε ότι μένουν πια μαζί, συζούν».