Θα σε δω στο πλοίο: Εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και είναι αγνώριστη - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η Θεώνη Σκαλέρη

Σπάνιες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα σε δω στο πλοίο: Εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και είναι αγνώριστη - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η Θεώνη Σκαλέρη

Το "Θα σε δω στο πλοίο" είναι μια ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2000-2002, που δημιουργήθηκε από την Τίνα Καμπίτση και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha από τις 13 Οκτωβρίου του 2000 μέχρι τις 14 Ιουνίου του 2002.

Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο και παρουσιάζει τις καθημερινές περιπέτειες του προσωπικού του. Στη σειρά πέρα από το καστ που αποτελείται από τους Γιώργο Παρτσαλάκη, Τάσο Χαλκιά, Μπέσυ Μάλφα, Χριστίνα Θεοδωροπούλου και Κάτια Νικολαΐδου (η οποία έφυγε από την ζωή), υπήρξαν και αρκετές guest εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των δύο κύκλων προβολής. Έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχε και η Θεώνη Σκαλέρη.

Πως είναι σήμερα και τι κάνει η Θεώνη Σκαλέρη από την σειρά Θα σε δω στο πλοίο

Η ηθοποιός υποδύθηκε την ανθυπολοιάρχο Δήμητρα Σιδέρη που ερωτεύτηκε τον ύπαρχο Χάρη Κανέλλο. Η Θεώνη Σκαλέρη λοιπόν, είναι απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν το 1995 ενώ έχει ασχοληθεί και με την συγγραφή σεναρίων.

Μετά την συμμετοχή της στην σειρά του ALPHA και αφού "εξαφανίστηκε" από τα φώτα της τηλεόρασης, έμεινε πίσω από αυτά και έγραψε τα πέντε τελευταία επεισόδια του σήριαλ "Μαχαιρώματα" στον ΑΝΤ1. Επίσης συνεργάστηκε και στην σειρά "Σ’αγαπώ για πάντα". Έπειτα έγραψε τα πέντε πρώτα επεισίδια του σήριαλ "Τα κορίτσια του μπαμπά", ενώ έγραψε και ένα επεισόδια για την σειρά "Αληθινοί έρωτες".

Μεγάλη είναι η πορεία της και στο θέατρο, έχοντας συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Έχει επιλέξει όμως έναν πιο ήσυχο τρόπο ζωής μακριά πίσω από την τηλεόραση και τα φώτα. Μάλιστα, σπάνιες είναι και οι αναρτήσεις της στα social media.

Για παράδειγμα στο Facebook έχει να κάνει ανάρτηση με το πρόσωπο τις εδώ και 8 χρόνια. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε όμως, μπορεί να είναι αγνώριστη - αφού έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την προβολή της σειράς - ωστόσο παραμένει κούκλα και τότε.

Θα σε δω στο πλοίο Θεώνη Σκαλέρη σήμερα
Theoni Skaleri/Facebook

Θα σε δω στο πλοίο Θεώνη Σκαλέρη σήμερα
Theoni Skaleri/Facebook