Μαριάντα Πιερίδη: «Μετά το χωρισμό μου...», «Μου είπε "βοήθησέ με, μου είναι πολύ δύσκολο"» - Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον Πάνο Ιωάννου μετά το διαζύγιο

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, κατά την οποία μίλησε για την μεταγραφή της στο ΣΚΑΙ και την καθημερινή εκπομπή με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, Summer's Cool, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου, ο οποίος ήρθε ξαφνικά στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση, και αποκάλυψε πως την έχει βοηθήσει και να διαχειριστεί τα συναισθήματά της και να εμπιστευθεί ξανά.

Η εξομολόγηση της Μαριάντας Πιερίδη για τον χωρισμό και την σχέση της με τον Πάνο Ιωάννου

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, λοιπόν, αποκάλυψε πως για τον καλό της ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί στην αρχή τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους: «Προσπαθεί να το διαχειριστεί, ήτανε πολύ ξεκάθαρος και μου είπε “βοήθησέ με, μου είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό”, αλλά εγώ σε στηρίζω γιατί σε αγαπώ. Αν μου πεις πως αυτό πρέπει να γίνει με αυτό τον τρόπο, θα το κάνω για σένα”», επισήμανε.

Και σε άλλο σημείο πρόσθεσε για εκείνον: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο καλός και καμιά φορά με ρωτάει “γιατί δε με εμπιστεύεσαι”, του απαντώ πως μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ ότι μπορεί να είναι τόσο καλός».

Δείτε επίσης: «Τον κρατάς και δεν τον αφήνεις να φύγει ποτέ» - Η έκπληξη από τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου μετά την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

«Μετά το χωρισμό μου πίστευα πως θα είμαι μόνη. Ήταν κάτι που είχα αποφασίσει και το είχα αποδεχτεί και ξαφνικά ήρθε ο Πάνος και όλα άλλαξαν», τόνισε.

Δείτε επίσης: «Ο καθένας στη ζωή παίρνει...» - Η όλο νόημα ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τη νέα σχέση του Δημήτρη Κατριβέση

Πιερίδη Ιωάννου

Όσον αφορά στην εκπομπή που παρουσιάζει, δήλωσε: «Με το Λαμπρό γνωριζόμαστε 20 χρόνια και νιώθω άνετα να τον πειράξω… Μου αρέσει που μπορούμε αστειευτούμε. Για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νιώθω πολύ άνετα σε αυτή τη συνεργασία γιατί με υποδέχτηκαν με αγάπη. Ήμουν τόσο χαρούμενη που στην πρώτη εκπομπή είχα την ενέργεια ενός μικρού παιδιού» και κατέληξε:

«Έχω διαβάσει καλά και κακά σχόλια. Κάθε φορά που αισθάνομαι πως κάνω κάτι καλά, τα σχολεία γίνονται χειρότερα, οπότε όταν περνώ απαρατήρητη, πιστεύω πως κάτι δεν κάνω σωστά (γελάει)».