Βυθισμένη στο πένθος η Κρις Τζένερ - Πέθανε η μητέρα της

Η σπαρακτική ανακοίνωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Kris Jenner
Instagram / Kris Jenner

Θρήνος έχει σκορπιστεί στην ξένη showbiz τις τελευταίες ώρες μετά την δυσάρεστη ανακοίνωση της Κρις Τζένερ. Η 68χρονη αποκάλυψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως η πολυαγαπημένη της μητέρα, Μέρι Τζο Κάμπελ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Δημοσίευσε διάφορες τρυφερές φωτογραφίες τους στο προφίλ της και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο κατά το οποίο την ευχαριστούσε για όλα όσα της έχει προσφέρει και της έχει μάθει, αποχαιρετώντας την με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Πλήθος κόσμου έσπευσαν να την συλλυπηθούν στα σχόλια αμέσως μετά.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Κρις Τζένερ για τον θάνατο της μητέρας της

«Σε ευχαριστώ όμορφη μανούλα μου, που με έμαθες να είμαι μια δυνατή, ανεξάρτητη γυναίκα, ευγνώμων για όλα, χωρίς να περιμένω τίποτα, αλλά πρόθυμη να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για τα πάντα και ταυτόχρονα να είμαι ευγενική με όλους και γενναιόδωρη πέρα από κάθε μέτρο. Μας δίδαξες με το παράδειγμα. Ο Θεός μας ευλόγησε με 90 χρόνια του όμορφου εαυτού σου, και Τον ευχαριστώ κάθε μέρα για κάθε πολύτιμη μέρα με την καλύτερή μου φίλη. Σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις για όλους μας και για κάθε υπέροχη στιγμή και ανάμνηση που λατρεύω. Είσαι πραγματικά το πρότυπό μου και ήρωας μου και σε αγαπώ όσο δεν θα μάθεις ποτέ. Σ' αγαπώ, Kristen xo», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η Κρις Τζένερ διαγνώστηκε με όγκο - Η στιγμή που το ανακοινώνει με δάκρυα στα μάτια στις κόρες και τον σύντροφό της


Πριν από τέσσερις μήνες έχασε και την αδερφή της. Πρόκειται για την κατά τρία χρόνια μικρότερη αδελφή της, Κάρεν, ηλικίας 65 ετών. Όπως αναφέρει το TMZ, βρέθηκε νεκρή στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο τη Δευτέρα στο Σαν Μάρκος της Καλιφόρνια.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες του θανάτου της παραμένουν ανεξιχνίαστες. Γύρω στη 1:30 το μεσημέρι έγινε μία κλήση για ιατρική βοήθεια, ωστόσο παρά τις πρώτες βοήθειες, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι άνθρωποι της κομητείας αποδίδουν τον θάνατό της σε φυσικά αίτια μέχρι στιγμής.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και πριν από λίγη ώρα η Κρις Τζένερ, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με κοινές φωτογραφίες ένα συγκινητικό μήνυμα.Παρά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το reality των Kardasians, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάρεν δεν είχε εμφανιστεί πολλές φορές στην κάμερα.

«Με βαριά καρδιά και τη βαθύτατη θλίψη μοιράζομαι την είδηση ότι η αδερφή μου Κάρεν πέθανε χθες απροσδόκητα. Πονάει η καρδιά μου για τη μαμά μου MJ και την ανιψιά μου Νάταλι και προσευχόμαστε ο Θεός να μας καθοδηγήσει όλους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Κάρεν ήταν όμορφη μέσα και έξω. Ήταν η πιο γλυκιά, η πιο ευγενική, η πιο ευαίσθητη και ευάλωτη και τόσο αστεία. Ένιωθε πάντα ευγνώμων για τη ζωή της και εκτιμούσε την οικογένειά της και τους φίλους της και ιδιαίτερα την όμορφη κόρη της. Κρατάει ένα τόσο τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου και λατρεύω κάθε ανάμνηση που έχουμε μαζί. Ο θάνατος της Κάρεν είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη και πολύτιμη και ότι το αύριο δεν είναι σίγουρο. Πρέπει να πούμε σε αυτούς που αγαπάμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Σε αγαπώ όμορφη αδερφή μου», έγραψε.