Έλενα Παπαρίζου: Ξαπλωμένη με τα εσώρουχα στο κρεβάτι - Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram

Τα σχόλια που της έκαναν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Έλενα Παπαρίζου
Instagram / Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες, και παρουσίες γενικότερα, της εγχώριας showbiz και σε κάθε της εμφάνιση "μαγνητίζει" τα βλέμματα πάνω της, ενώ σε κάθε της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα like και τα σχόλια πέφτουν "βροχή" κάθε φορά, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν.

Πριν από μερικά 24ωρα, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ της, όπου πόζαρε στον φακό φορώντας μόνο ένα σετ μαύρων εσωρούχων και μία ασορτί ρόμπα, ξαπλωμένη στα λευκά σεντόνια τους κρεβατιού της. Μπορείτε να φανταστείτε τι χαμός ακολούθησε κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση. «Όσο πάει και ομορφαίνει», «Είσαι πανέμορφη», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που της έγραφαν.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Έλενα Παπαρίζου - «Σ'αγαπώ πάρα πολύ! Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Η "καυτή" ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα πραγματοποιεί την καλοκαιρινή της συναυλία και κάνει διάφορες στάσεις σε όλη την χώρα, ωστόσο καθημερινά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τα backstage, αλλά και από τα live show της, διατηρώντας επαφή με τους χιλιάδες ακόλουθούς της.

Δείτε επίσης: Εκείνη και 11 ακόμη διάσημοι Έλληνες δεν τελείωσαν το σχολείο - Ποιοι είναι


Η Έλενα Παπαρίζου κατά περιόδους έχει δεχθεί bodyshaming και σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό έβαλε τα όρια της και ξεκαθάρισεότι όπως όλοι έτσι και εκείνη έχει το δικαίωμα να είναι ελεύθερη σε ότι αφορά τις επιλογές στην εξωτερική της εικόνα και ό,τι συνεπάγεται σε αυτό.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές, που η Έλενα Παπαρίζου έχει υπερασπιστεί δημόσια άλλες γυναίκες που έχουν δεχτεί bodyshaming ακόμα και σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές σε συνδυασμό με την ηλικία τους.

Μεταξύ άλλων, έχεις σχολιάσει (και αναχαιτίσει πολύ εύστοχα) όλο το bodyshaming που κατά καιρούς έχεις δεχθεί. Γιατί ακόμη και σήμερα έχουμε την τάση να ασχολούμαστε με τα σώματα των άλλων (και κυρίως των γυναικών);

Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Είμαστε στο 2024. Τέλος! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Τι θα ήθελες να πεις σε όλα αυτά τα σώματα που επιθυμούν να ξεχυθούν ελεύθερα στις παραλίες, αλλά μπορεί να διστάζουν;

Όλοι έχουμε δικαίωμα να απολαμβάνουμε τη ζωή. Ζήστε ελεύθερα!

Έλενα Παπαρίζου - Bullying