Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου, Γιώργος

Οι δυο πρώην πρωταγωνιστούν στην ίδια ταινία θρίλερ που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Εβελίνα Παπούλια από το 1999 μέχρι το 2001 ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, την Αφροδίτη το 1999, η οποία ασχολείται με τη μουσική και την υποκριτική. Οι δυο τους κράτησαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που κάνουν μέχρι και σήμερα, θέλοντας να την προστατεύσουν.

«Η κόρη μου ήρθε τελείως τυχαία. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω παιδί, γιατί είχα κάνει μία εγχείρηση και μου είχε πει ο γιατρός ότι αν όσο νεότερη κάνεις παιδί, τόσο καλύτερα, εάν θέλεις βέβαια γιατί μπορεί να μην θες. Εγώ από πιτσιρίκι ήταν σαν να είχα δρομολογήσει τη ζωή μου. Είχα πει στα 27 θα κάνω παιδί. Ήθελα οπωσδήποτε παιδί. Και κάπως έτυχε και έμεινα έγκυος 27 χρονών. Υπήρχε ένα δίλημμα γιατί με τον Γιώργο δεν ήμασταν πολύ καιρό μαζί. Μπορεί να ήμασταν και έξι μήνες. Το είπα πρώτα στον πατέρα μου και του λέω "θέλω να το κρατήσω το παιδί" και μετά το είπα στους άλλους», έχει πει η επιτυχημένη ηθοποιός για την εγκυμοσύνη και τον πρώτο της σύζυγο - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια, Γιώργος Λιάντος

Σήμερα οι δυο πρώην σύζυγοι διατηρούν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, πρωταγωνιστούν και στην ίδια ταινία με τίτλο BUZZHEART η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους από τον Σεπτέμβρη.

Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: Ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Οταν της ζητά να βγουν, εκείνη τον προσκαλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της.

Οι γονείς της όμως, σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η Μαίρη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προκειμένου να βεβαιωθούν πως εκείνος είναι ο κατάλληλος, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς. Τα τεστ ξεκινούν, σταδιακά γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, ενώ αρχίζει να αποκαλύπτεται μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες ισορροπίες.